EXCLUSIV: Robert Turcescu a ajuns la STAREA CIVILĂ. Avem DOVADA. DOCUMENT

Robert Turcescu a depus o cerere oficială la Primăria Sectorului 1 pentru căsătoria cu Oana Nuţu încă de miercurea trecută. 

RomaniaTV.net
30 sept. 2014, 10:07

Robert Turcescu a ajuns din nou la Starea Civilă. Aleasa inimii sale este Oana Nuţu, o tânără de 25 de ani. Chestionat de jurnalişti despre viaţa sa intimă, Turcescu a spus că este foarte fericit şi că îşi doreşte un copil.

Robert Turcescu nu confirmase ştirea de săptămâna trecută. El a făcut precizari în fata paparazzilor „Cancan” despre presupusa lui casatorie. Intrebat despre pasul pe care acesta s-ar fi hotarat sa-l faca, Robert Turcescu si-a aratat mana stanga, pe care nu se putea observa o verigheta. 

Exprimarea sa non-verbala a fost intarita de prietena lui, Oana, care a spus: „După cum vedeţi, nu am nici un inel”. „N-am facut niciodata paradă cu viaţa noastră privată”, a explicat apoi Robert Turcescu, dezminţind categoric informaţia, dar evitînd sa ofere alta amănunte. 

Noua parteneră de viaţă a lui Robert Turcescu a terminat Facultatea de Sociologie din Bucureşti, scrie poezii şi are propria ei afacere.

Oana Nuţu este fashion designer şi, de multe ori, este manechin pentru creaţiile sale vestimentare pe care le vinde atât pe internet, dar şi într-un showroom din sectorul 1 al Capitalei.

Jurnalistul Robert Turcescu s-a căsătorit cu Oana Nuţu, cea cu care are o relaţie de mai bine de un an în mare secret. Cei doi şi-au unit destinele la Primăria Sectorului 1.

VEZI ŞI Ce au făcut Robert Turcescu şi proaspăta lui soţie, imediat după căsătorie VIDEO

Fostul realizator tv a marturisit ca iubeste si ca isi doreste un copil, iar cand a fost intrebat daca s-a casatorit, a raspuns cu un zambet plin de inteles.

„Ca orice om care iubeste si este iubit, imi doresc un copil, dar mai multe nu va spun pentru ca intotdeauna am fost discret in ceea ce priveste viata mea de familie”, a declarat Robert Turcescu.

Citeşte şi BOMBA ZILEI: ROBERT TURCESCU s-a căsătorit ÎN SECRET

Jurnalistul a mai fost căsătorit o dată, cu Corina (43 de ani), cea care i-a dăruit şi o fată, Ioana (12 ani). Cei doi au divorţat în 2004. A urmat relaţia de zece ani cu Oana Sârbu, care s-a terminat la sfârşitul anului trecut, fără ca vestea să ajungă la urechile presei. Robert şi soţia sa au făcut publică relaţia lor în iunie, când au fost surprinşi împreună la cumpărături.