ROMANIA FINLANDA. Delegare CIUDATĂ la meciul ROMANIA – FINLANDA

ROMANIA FINLANDA. UEFA a decis ca o brigadă scoţiană să conducă meciul ROMANIA FINLANDA de la Bucureşti. La centru va oficia Craig Thomson, la cele două tuşe sunt David McGeachie şi Willie Coquer, în timp ce adiţionali sunt Steve McLean şi Andrew Dallas. Arbitru de rezervă este Doug Ross. ROMANIA FINLANDA se joacă, joi, 8 octombrie de la ora 21:45, pe Arena Naţională, fără spectatori, LIVE VIDEO la TVR.

05 oct. 2015, 13:27
ROMANIA FINLANDA. Delegare CIUDATĂ la meciul ROMANIA – FINLANDA

ROMANIA FINLANDA. Meciul ROMANIA – FINLANDA este primul din cele două decisive pentru calificarea „tricolorilor” la EURO 2016. ROMANIA e favorită, dar va juca fără suporteri meciul cu FINLANDA de pe Arena Naţională.

ROMANIA FINLANDA se va disputa cu SPECTATORI. FRF a câştigat recursul la UEFA

ROMANIA FINLANDA. Craig Thomson este un central în vârstă de 43 de ani care a arbitrat la Euro 2012. Scoţianul a fost implicat într-un scandal tot într-un meci al României. În partida cu Olanda din preliminariile CM 2014, pierdută de „tricolori” cu 1-4, Thomson a fost acuzat de Victor Piţurcă că nu a acordat un penalty pentru România şi că a acordat unul prea uşor pentru Olanda.

ROMANIA FINLANDA. Ion Crăciunescu l-a atacat pe centralul scoţian după acea partidă: „E un arbitru slab, modest. N-am mai văzut de multă vreme aşa o manieră de arbitraj. Mi s-a părut pe faţă. Totul s-a fluierat în favoarea unei echipe”.

ROMANIA FINLANDA. Meciul ROMANIA – FINLANDA se joacă joi, 8 octombrie de la ora 21:45, LIVE VIDEO la TVR.