S-A TERMINAT: Oana Lis a făcut ANUNŢUL DUREROS. Din păcate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis

Viorel Lis a fost operat în urmă cu ceva timp, după ce a suferit un accident vascular cerebral, și comunică din ce în ce mai greu, după cum mărturisea soţia în urmă cu ceva timp.

11 sept. 2018, 06:22
S-A TERMINAT: Oana Lis a făcut ANUNŢUL DUREROS. Din păcate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis

Oana Lis a postat un mesaj pe contul de socializare, care i-a pus pe gânduri pe fanii acesteia.

„Când eram copil, îmi doream să cresc, să călătoresc, să fac tot ce-mi trece prin cap, să am responsabilități, să merg departe. În timp am realizat că era mai bine atunci, când n-aveam griji, râdeam pentru că eram mai fericită și plângeam fără teama de a da dovadă de fragilitate. Spuneam ce gândesc și mi-am impus să nu mint. Să fiu un om sincer, dar să nu confund sinceritatea cu lipsa bunului simț. Când mi se spunea că voi duce dorul acelor zile…spuneam că așa sunt adulții. Astăzi…deseori mă ascund în spatele unui zâmbet. Acum realizez că, în sufletul meu stă ascuns un copil care tot mai are nevoie de susținere, dragoste și afecțiune”, a scris Oana Lis, pe Instagram.

Oana Lis a vrut să se sinucidă. Dezvăluiri incredibile

În ultima perioadă, Oana Lis s-a plâns că fostul edil are probleme grave de sănătate, iar presa a speculat din plin că acesta ar fi „pe moarte”.  Se pare, însă, că lucrurile nu sunt chiar atât de grave, și că Viorel Lis și-a găsit „tratamentul”: și-a luat soția de mână și au plecat la locul lui preferat, şi anume la „păcănele”!