Sfârșit tragic pentru Alina, o tânără din Constanța. A murit la doar 32 de ani, împreună cu copilul ei nenăscut. Era însărcinată în 9 luni

Alina, o femeie de doar 32 de ani a avut parte de un sfârșit tragic și total neașteptat. Femeia s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a deveni mămică. Din nefericire, nici fetița acesteia nu a supraviețuit.

10 mart. 2023, 12:56
Sfârșit tragic pentru Alina, o tânără din Constanța. A murit la doar 32 de ani, împreună cu copilul ei nenăscut. Era însărcinată în 9 luni

La doar 32 de ani, Alina, a plecat printre îngeri, cu doar câteva zile înainte de a ajunge la termen cu sarcina sa. Aceasta se pregătea să devină mămică și să își țină fetița în brațe. Din păcate, aceasta s-a stins din viață la Spitalul Județean Constanța. Atât mama, cât și fetița nenăscută au fost îngropate împreună, așa cu au fost în ultimele 9 luni. Medicii nu i-au mai putut salva viața Alinei, care a ajuns la spital în stare foarte gravă. Din păcate, nici fetița nenăscută a acesteia nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Gina Matache plânge de dorul fiicei sale. Mesaj controversat pe internet: „Prea multă împlinire te face nebun. Păstrează măsura în toate”

Alina mai avea doar în pas până la momentul în care să își stângă fetița la piept. În doar câteva zile aceasta ar fi urmat să nască, însă Dumnezeu a avut alte planuri pentru sufeltele celor două. Femeia a ajuns în stop cardio-respirator la Spitalul Județean Constanța, unde a și murit. În momentul în care femeia a ajuns la spital, fiica nenăscută a acesteia deja nu mai prezenta semne vitale. Cu toate că medicii au făcut eforturi uriașe, nu au mai reușit să salveze bebelușul, conform Dobrogea TV.

Alina s-a dus printre îngeri alături de fiica ei

Alina a fost supusă de urgență unei operații de cezariană și ulterior a fost internată la Secția de Terapie Intensivă. Acolo a primit toate îngrijirile medicale de care a avut nevoie. Din păcate, la foarte scurt timp, femeia a intrat din nou în stop cardio-respirator. Timp de o oră medici au efectuat metodele de resuscitare, însă totul a fost în zadar.

„În cursul zilei de marți, 7 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în unitatea medicală s-a constatat decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt. În cauză, s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Trecerea în neființă a Alinei a îndurerat întraga familie, dar și foarte mulți dintre apropiați. Mesajele de adio au curs pe rețelele de socializare.

Printre cele mai afectate persoane se numără chiar mama Alinei, care și-a pierdut atât copilul, cât și nepoata: „Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”.

Chiar și o fostă profesoară de-a Alinei și-a luat rămas-bun, fiind șocată de faptul că una dintre cele mai bune eleve ale sale a trecut în neființă.

Citește și: Răsturnare de situaţie: amendă de 150 de euro dacă porţi masca în transportul public!