Şi-a pus capăt zilelor la doar 20 de ani, din cauza singurătăţii

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost găsit spânzurat în casa în care locuia singur, din ancheta preliminară a poliţiei rezultând că este vorba de o sinucidere, pe fondul unei depresii şi al consumului de alcool.

19 mart. 2015, 07:19
Şi-a pus capăt zilelor la doar 20 de ani, din cauza singurătăţii

Tânărul de 20 de ani, M.S., din Râşca, a fost văzut ultima oară în viaţă de un unchi, care l-a condus acasă, scrie monitorulsv.ro. Bărbatul a relatat că tânărul era băut, iar el l-a condus acasă luni, în jurul orei 12.00. Tânărul a fost găsit spânzurat cu un cablu electric de o grindă, în cerdacul casei. Din relatările rudelor s-a stabilit că tânărul ar mai fi avut trei tentative de suicid în Italia, în perioada în care locuia cu părinţii săi.

Citeşte şi Tragedie la Iaşi: Un bărbat de 34 de ani s-a spânzurat

Din verificările preliminare poliţiştii nu au identificat elemente care să aducă suspiciuni privind cauza morţii. De altfel, a fost găsit şi un bileţel în care tânărul a scris că îi pare rău pentru ce a făcut şi că lasă durere în urmă. Lămuriri suplimentare sunt aşteptate în urma necropsiei efectuate de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava.

Citeşte şi Un bărbat s-a SINUCIS la doar câteva ore după ce a fost externat de la Psihiatrie

Acest caz de sinucidere vine la mai puţin de o săptămână de la un caz asemănător şi la fel de tragic. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, a fost găsit spânzurat, miercurea trecută, într-un garaj din locuinţa familiei sale. Apropiaţii au relatat că tânărul era într-o stare psihică precară după ce se despărţise de tânăra cu care a avut o relaţie şi cu care plănuia să se căsătorească.

Recent, la începutul acestei săptămâni, s-a mai înregistrat şi un caz de tentativă de sinucidere, la un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Câmpulung Moldovenesc. Acesta a ajuns la spitalul din localitate cu simptome după ingerarea de pastile. Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul a luat 20 de pastile de Xanax, fiind într-o stare depresivă de aproximativ două săptămâni, după ce a divorţat de soţia sa.