SIMONA HALEP, atacată dur de primul său antrenor: Jocul ei e de Daciada, voleul său e penibil

Simona Halep este criticată în termeni extrem de duri după eliminarea de la Turneul Campioanelor. Învinsă de Sharapova şi Radwanska, Simona Halep a primit critici din partea unora dintre fanii ei din România, dar şi din partea unui fost colaborator.

30 oct. 2015, 15:30
SIMONA HALEP, atacată dur de primul său antrenor: Jocul ei e de Daciada, voleul său e penibil

Ioan Stan, antrenorul care a pregătit-o în urmă cu mulţi ani pe Simona Halep, spune că aceasta practică un joc învechit şi dă în mare parte vină pe actualul ei staff.

Sunt dezamăgit de antrenorul ei, în primul rând. N-aţi văzut câte mingi la mânp a dat?! Jocul ei este de Daciada! N-a avut nicio idee de joc. Voleul ei este penibil, nu ştiu ce antrenor îi spune să facă treaba asta. Jocul Simonei nu mai are valoare. La 4-4 n-a reuşit să facă break, deşi a avut câteva oportunităţi, pentru că a greşit mingi simple. Nu s-a concentrat, s-a repezit, nu i-a funcţionat capul!„, a declarat Ioan Stan pentru ziarulring.ro.

Aţi văzut şi gestul ei sugestiv, făcut de nenumărate ori, cu lovitura în cap. Am observat că, în tribună, şi taică-sau făcea acelaşi gest şi se vedea clar că era marcat de ce se întâmplă pe teren. Nu putem afirma că a fost demoralizată după meciul cu Sharapova. Rusoaica este în mod clar mai bună decât ea. Într-o zi bună, Sharapova bate pe oricine, este la alt nivel„, a mai spus Ioan Stan.