SIMONA HALEP, interviu pentru site-ul WTA: Nu mi-am găsit ritmul, nu am simţit jocul

Simona Halep a tras concluziile după sezonul competiţional 2015, pe care l-a recent la Singapore, în faza grupelor Turneului Campioanelor. Într-un interviu pentru siteul WTA, Simona Halep a spus că vrea să schimbe multe pentru anul viitor.

30 oct. 2015, 17:43
SIMONA HALEP, interviu pentru site-ul WTA: Nu mi-am găsit ritmul, nu am simţit jocul

Simona Halep a fost eliminată în faza grupelor de la Turneul Campioanelor, dar s-a declarat totuşi mulţumită de performanţele din 2015.

A fost totuşi un an bun, cu urcuşuri şi coborâşuri, dar a fost ok. Am început anul foarte bine, cu Indian Wells şi Dubai, a fost un mod bun de a începe. Pe zgura nu am jucat cel mai bun tenis al meu, nu mi-am găsit ritmul. Pot spune că nu am simţit jocul. Am avut şi presiune de anul trecut, pentru că am avut multe puncte de aparat„, a spus Simona Halep, pentru site-ul WTA.

Citeşte şi SIMONA HALEP, atacată dur de primul său antrenor: Jocul ei e de Daciada, voleul său e penibil

Simona a dezvăluit şi ce planuri are pentru 2016. „Vreau să fiu mai bună anul viitor, am multe lucruri de îmbunătăţit, trebie să alerg mai mult. Trebuie să fiu sănătoasă în primul rând, apoi să mă antrenez din greu. Vreau să fiu mai bună, vreau să fac mai bine anul viitor„, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep va încheia anul pe locul 2 în clasamentul WTA, cu o poziţie mai sus decât aceeaşi perioada a anului trecut.