SIMONA HALEP – SHELBY ROGERS LIVE VIDEO ONLINE la Australian Open 2017

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS LIVE VIDEO ONLINE la Australian Open 2017. Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, va juca în noaptea de duminică spre luni, de la ora 02.00, în runda inaugurală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

14 ian. 2017, 11:13
SIMONA HALEP – SHELBY ROGERS LIVE VIDEO ONLINE la Australian Open 2017

UPDATE. Simona Halep, a patra favorită, a fost învinsă surprinzător de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, luni, la Melbourne, în runda inaugurală a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului.

Irina Begu s-a calificat în turul secund.


SIMONA HALEP – SHELBY ROGERS LIVE VIDEO ONLINE la Australian Open 2017. Halep o va întâlni pe americanca Shelby Rogers, locul 57 WTA, în primul meci de pe Rod Laver Arena.

 

Tot pe Rod Laver Arena vor juca luni liderul mondial WTA şi deţinătoarea titlului, Angelique Kerber, precum şi Roger Federer, ambii în sesiunea de seară.

Luni vor intra în competiţie alte trei reprezentante ale ţării noastre. Irina Begu, cap de serie numărul 27, va juca primul meci pe terenul 20, de la ora 02:00 (ora României), împotriva Yaroslavei Shvedova, din Kazahstan. De la aceeaşi oră, pe terenul 14, Patrica Ţig o va înfrunta pe favorita 29, Monica Puig, din Puerto Rico.

În fine, Sorana Cârstea o va întâlni pe rusoaica Irina Khromacheva în al treilea meci al zilei de pe terenul 12.

În acelaşi timp, ultimele două jucătoare din România care nu-şi cunoaşteau adversarele, Monica Niculescu şi Ana Bogdan, au aflat cu cine se vor duela în runda inaugurală a primului Grand Slam din 2017.

Astfel, Niculescu o va întâlni pe rusoaica Anna Blinkova, locul 189 WTA. Va fi primul meci dintre cele două jucătoare. Monica Niculescu, cap de serie numărul 3 și locul 40 WTA, a cedat în două seturi, în finala de la Hobart, scor 3-6, 1-6, în fața Elisei Mertens, venită din calificări. Tot în premieră vor sta faţă în faţă şi Ana Bogdan, venită din calificări, şi Elena Vesnina, jucătoarea din Rusia care ocupă locul 18 în clasamentul mondial şi care e favorită numărul 14 la AO.