Simona Pătruleasa, mărturisiri despre cum se menţine în formă. „Încerc asta o dată pe an”

Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D, se mandreste cu un trup perfect, iar asta pentru ca este adepta unui stil de viata sanatos.

14 ian. 2019, 13:44
Simona Pătruleasa, mărturisiri despre cum se menţine în formă. „Încerc asta o dată pe an”

In cadrul unui interviu pentru Perfecte, celebra prezentatoare a dezvaluit ce face ca sa arate atat de bine, scrie lyla.ro.

„Nu tin nicio dieta acum, dar sunt atenta la ceea ce mananc si consum mai putine dulciuri decat mi-as dori. Nu prea mananc paine, decat dimineata, si incerc sa consum multe fructe si sa beau apa. Iar sport fac acasa, atat cat pot si cand am timp. Mananc o omleta sau cereale cu iaurt la micul dejun, la pranz prefer somon cu salata si seara, o salata, iar intre mese mai am anumite gustari constand in migdale, caju crude.”, a marturisit ea.

Citeşte şi SIMONA HALEP, decizie surprinzătoare înainte de primul meci din 2018. ESTE OFICIAL

Totusi, uneori mai triseaza: „Ma mai abat, normal, o viata avem! Mai incerc si pizza din cand in cand, dar evit sa mananc de la fast food. Genul asta de mancare il incerc cam o data pe an.”, a mai precizat ea.

Intrebata care este ritualul ei de infrumusetare, ea a precizat ca este unul riguros:

„Iarna folosesc trei creme, una pentru peeling, care sa imi curete tenul de petele cauzate de soare, o crema pentru zi si una pentru seara, regeneranta. In rest, dimineata imi curat din nou bine fata, chiar daca m-am demachiat, si seara imi aplic o crema hidratanta. Nu ma culc fara sa ma demachiez foarte bine si sa folosesc o crema hidratanta de noapte.”, a povestit ea.