Smiley, EXECUTAT SILIT. Cântăreţul refuză să plătească şi contraatacă instituţiile statului

Smiley are probleme după ce Direcţia de Finanţe Publice Argeş a decis să-l execute silit pe artist. Cântăreţul nu este de acord, şi a contestat în instanţa procedura.

04 iul. 2015, 10:41
Smiley, EXECUTAT SILIT. Cântăreţul refuză să plătească şi contraatacă instituţiile statului

Smiley, pe numele său real  artistul o are deschisă pe numele său real, Andrei Tiberiu Maria, este unul din artiştii de top din România şi câştigă sume importante bani, mai ales că cere şi 10.000 de euro pentru un spectacol susţinut împreună cu trupa sa.

Citeşte şi Smiley pur şi simplu n-are noroc în dragoste. Se credea că e iubita lui, dar ea îl sărută cu foc pe altul FOTO

Cu toate acestea, potrivit România TV, Direcţia de Finanţe Publice Argeş a cerut executarea silită a artistului. Smiley are firma înregistrată în acest judeţ, el fiind născut în Piteşti, iar, cel mai probabil, cererea celor de la ANAF are legătură cu societatea sa. Chiar şi aşa, vedeta s-a considerat însă nedreptăţită, motiv pentru care a făcut în instant o contestaţie a executării silite şi acum aşteaptă decizia magistraţiilor. 

Citeşte şi Smiley a câştigat o AVERE în luna mai. Casa lui de producţie a lansat 31 de videoclipuri

În luna mai, Smiley a colaborat cu Sore, Fely, Cabron, Giulia Anghelescu, Peter Pop şi Jazzy Jo, iar munca i-a fost răsplătită pe măsură. În condiţiile în care echipa lui Smiley încasează, pentru un videoclip, în jur de 4.000 de euro, iată că numai în luna mai artistul şi colegii săi şi-au rotunjit veniturile cu 120.000 de euro.