SOŢIA lui Andrei Duban, ÎN LACRIMI la o terasă de la mare FOTO

Graţiela Duban, soţia actorului Andrei Duban, a fost surprinsă într-o ipostază prin care a lăsat de înţeles că nu se bucură prea mult de atmosfera de pe Litoral.

09 iul. 2016, 16:19

Graţiela Duban a fost surprinsă cu lacrimi în ochi şi extrem de nervoasă, vorbind minute-n şir la telefon şi fiind consolată de nişte prieteni care se aflau cu ea. Aflată la o terasă, blondina a fost, vineri seară, la un pas să izbucneasă în plâns. Ea a purtat o discuţie aprinsă la telefon, după care s-a ridicat nervoasă şi a făcut o lungă plimbare cu rolele.

Doliu pentru actorul Andrei Duban. A MURIT cea mai importantă persoană din viaţa sa

Graţiela Duban a explicat opentru Click că nu soţul ei, aşa cum s-ar cărcotaşii s-ar fi aşteptat, ar fi fost cel care a reuşit să o enerveze atât de tare, ci o persoană de sex feminin.

„Am vorbit cu sora mea care este plecată de 7 luni pe vapor şi tocmai urmează să se întoarcă în ţară. A fost un moment emoţionant. Recunosc că am fost apoi nervoasă, în urma discuţiei. În fiecare seară, eu şi fiul meu Armin ieşim la plimbare pe faleză. El cu bicicleta, iar eu cu rolele”, a declarat Graţiela Duban.