Speak, dărâmat după despărţirea de Adelina. Nu s-a mai putut abţine: Chiar nu vedeţi că nu puteţi trăi unul fără celălalt

Adelina şi Speak au format un cuplu timp de doi ani şi au fost la un pas să se căsătorească. Cei doi şi-au spus, însă, «adio», iar zvonurile privind separarea lor au circulat de mai multe luni. Ruptura dintre ei se pare că lasă urme adânci în sufletul lui SPeak.

29 oct. 2016, 12:40

Speak se pare că nu poate trece uşor peste despărţirea de Adelina Pestriţu. Duminică, pe pagina lui de Facebook a apărut un video în care el cântă melodia scrisă pentru fosta sa iubita „Din intamplare”. Fanii au reacţionat imediat încurajându-l să se împace cu frumoasa brunetă.

„Be strong, viata asta nu e roz si fiecare trebuie sa trecem prin momente de genul, dar tu fiind o persoana minunata si puternica, vei trece la un moment dat peste si o sa iti gasesti o femeie care sa stie sa te pretuiasca cu adevarat si sa iti ofere toata iubirea ei, lasand la o parte lucrurile materiale, care pana la urma nu aduc fericirea. Cel mai frumos sentiment e sa iubesti si sa simti ca esti iubit, nimic nu se poate compara cu zambetul, fericirea de pe fața persoanei pe care o iubesti”, „Daca te iubea fii sigur ca facea in asa fel sa fiti din nou impreuna, nu inteleg ce e in mintea voastra de nu va impacati. Chiar nu vedeti ca nu puteti trai unul fara celalalt… Pacat! Chiar erati frumosi impreuna”, „Mare păcat…Te-a pierdut si tu pe ea”, sunt doar cateva mesaje primite de la fani.

Adelina Pestriţu merge mai departe după ce în urmă cu o săptămână a anunţat despărţirea de Speak.

Vezi: Adelina Pestriţu la 19 ANI. Cum arăta când dansa în cluburile din Ibiza FOTO