STEAUA – GAZ METAN 0-1 LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV

STEAUA-GAZ METAN LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV. Steaua joacă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, de la 20:30. O înfrângere au suferit bucureştenii în ultimele 14 meciuri jucate în Liga 1 din postura de gazde, 1-2 cu CFR Cluj (22.09.2016), în rest au opt victorii şi cinci rezultate de egalitate.

16 oct. 2016, 15:53
STEAUA – GAZ METAN 0-1 LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV

STEAUA-GAZ METAN LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV. Ultimul meci al zilei din Liga 1 se va disputa în această seară, de la ora 20:30, între Steaua și Gaz Metan Mediaș și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf este favorita clară a duelului din această seară și, în cazul unei victorii, se poate distanța provizoriu la 9 puncte de Viitorul și CS U Craiova. Ocupantele locurilor doi și trei vor închide etapa luni seară, în compania celor de la Dinamo respectiv ACS Poli Timișoara.

MIN. 25: GOL GAZ METAN! A marcat AL. MUNTEANU! STEAUA – GAZ METAN 0-1!

STEAUA-GAZ METAN LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT

Echipele de start:

Steaua: Stăncioiu – Tamaș, Mitrea, Toșca, Momcilovici – Bourceanu, Ov. Popescu – Jakolis, Boldrin, De Amorim – Golubovici
Rezerve: Niță, Man, Tudorie, Muniru, Enceanu, Enache, Ad. Popa
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Gaz Metan Mediaș:  Pleșca – Crețu, Trtovac, Susnjar, Rugasevici – I. Cristea, Zaharia, Buzean – A. Munteanu, Eric, Llullaku
Rezerve: Marinescu, C. Petre, Olaru, Axente, Danci, Romeo, Bic 
Antrenor: Cristi Pustai


Roș-albaștrii au pierdut o singură partidă în acest sezon, 1-2 acasă cu CFR Cluj. A fost de altfel singura înfrângere a Stelei în ultimele 14 partide jucate pe propriul teren. Echipa lui Laurențiu Reghecamp este singura formație din campionat care marcat cel puțin o dată în fiecare meci din sezonul curent. Și statistica în meciurile directe jucate pe terenul Stelei e net favorabilă roș-albaștrilor, care au 8 victorii din 10 întâlniri. Medieșenii au un singur succes, iar o dispută s-a încheiat la egalitate.

Reghecampf are însă probleme importante de lot pentru duelul de azi. Moke, Filip, Pintilii, Aganovic, Florin Tănase și Achim sunt accidentați. De partea cealaltă, lista indisponibililor îi cuprinde pe doar pe Greab și Gavra.

Gaz Metan este neînvinsă în ultimele 4 etape și au reușit să câștige 5 puncte în ultimele 3 deplasări. Singurul succes reușit pe terenul Stelei de ardeleni a avut loc pe 14 noiembrie 2010. Eric de Oliveira a marcat atunci singurul gol al întâlnirii.

ECHIPELE PROBABILE:

Steaua (4-2-3-1): Fl. Niţă – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Tudorie
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Gaz Metan (4-2-3-1): Pleșca – Creţu, Susnjar, Trtovac, Rugasevic – R. Zaharia, I. Cristea – Al. Munteanu, Eric de Oliveira, Llullaku – Axente
Antrenor: Cristian Pustai

STEAUA-GAZ METAN LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza la partida cu Gaz Metan pe nu mai puţin de şase fotbalişti. Moke, Filip, Achim, Pintilii, Aganovic şi Tănase au probleme medicale şi nu vor evolua contra formaţiei antrenate de Cristi Pustai. De asemenea, nici Dan Popescu nu va apărea pe teren, nefiind inclus în lot. Cel mai probabil, Muniru şi Bourceanu vor fi mijlocaşi defensivi, în timp ce Tudorie va juca în atac.

Laurenţiu Reghecampf a scos untul în cantonamentul din Antalya, prilejuit de pauza pentru jocurile echipei naționale, mai ales din fotbaliştii noi veniţi la Steaua. Cel care a avut cel mai mult de tras, şi de recuperat fizic în Turcia, a fost Jakolis.

STEAUA-GAZ METAN LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV. Gigi Becali a insistat foarte mult pentru transferul lui Antonio Jakolis la Steaua. Aşa că, după ce s-a înţeles cu CFR Cluj pentru achiziţionarea jucătorului croat, în contul sumei de 350.000 de euro, latifundiarul din Pipera a trecut la negocieri şi cu fotbalistul de pe atunci al lui Vasile Miriuţă. În cele din urmă cele două părţi au bătut palma pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună, deşi la început jucătorul a solicitat un contract de 13.000 pe lună.

Ardelenii se deplasează în Bucureşti cu un moral bun, graţie parcursului pozitiv din precedentele șapte jocuri din campionat, interval în care au bifat două succese, patru remize şi au pierdut doar un meci (1-3 cu Pandurii, acasă).

FC Steaua este singura echipă care a marcat cel puţin o dată în fiecare etapă din stagiunea curentă, capitol unde şi Gaz Metan stă bine, cu nouă jocuri cu gol înscris. Mai mult, oaspeţii se pot mândri cu faptul că, după 11 runde, dau liderul din clasamentul golgheterilor, Azdren Llullaku cu 8 reuşite.

FC Steaua şi Gaz Metan s-au mai întâlnit de 20 de ori în Liga 1, de 13 ori s-au impus bucureştenii, de trei ori ardelenii, iar patru jocuri s-au terminat la egalitate.

STEAUA GAZ METAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORTSTEAUA-GAZ METAN va fi prima partidă care va avea loc pe noul gazon de pe Arena Naţională. Operaţiunea s-a încheiat pe 14 octombrie şi a fost a şaptea schimbare  a gazonului. Meciul STEAUA-GAZ METAN se joacă, duminică, de la ora 20:30, şi este LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

STEAUA – GAZ METAN este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI și AICI.

STEAUA GAZ METAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORTSTEAUA a pierdut o singură partidă în acest sezon, 1-2 acasă cu CFR Cluj. Echipa lui Laurențiu Reghecamp este singura formație din campionat care marcat cel puțin o dată în fiecare meci din sezonul curent.GAZ METAN este neînvinsă în ultimele patru etape și a reușit să câștige cinci puncte în ultimele trei deplasări.

STEAUA GAZ METAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Laurenţiu Reghecampf este convins că STEAUA va câştiga partida cu GAZ METAN şi nu va fi loc de surprize pe Arena Naţională. „Avem un lot numeros, dar este greu pentru că vom juca din trei în trei zile. Ne interesează să câştigăm şi în Europa League şi să menţinem un ritm bun în campionat. Trebuie să fim atenţi şi să luăm jocul în serios, dar nu cred că vor fi probleme cu Gaz Metan. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nivelul la Steaua este mult mai mare”, a declarat Laurenţiu Reghecampf înainte deSTEAUA-GAZ METAN.

STEAUA GAZ METAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. „Este un meci greu cu echipa de pe primul loc, însă trebuie să ne respectăm ultimele evoluții din deplasare, în care am fost o echipă incomodă, care nu se lasă ucisă atât de ușor și care pune tot timpul probleme pe contraatac”, a spus Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, despre meciul cu Steaua. Partida STEAUA – GAZ METAN este LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

STEAUA GAZ METAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. ECHIPELE PROBABILE:

Steaua: Fl. Niţă – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Tudorie
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gaz Metan: Pleșca – Creţu, Susnjar, Trtovac, Rugasevic – R. Zaharia, I. Cristea – Al. Munteanu, Eric, Llullaku – Axente. Antrenor: Cristian Pustai.

STEAUA GAZ METAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Meciul STEAUA-GAZ METAN din etapa a 12-a a Ligii I se joacă, duminică, de la ora 20:30, şi este LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.