POVESTE ADEVĂRATĂ. „După o partidă de amor cu alt bărbat, m-am întors acasă la el. Mi s-a întâmplat ceva de-a dreptul straniu…”

Când intervine banalul într-o relație și ce faci atunci când ești atras de altcineva? Ar trebui să vină despărțirea sau să mergi așa din inerțite. Este exact ce i s-a întâmplat unei tinere, care nu știe exact ce trebuie să facă.

RomaniaTV.net
14 oct. 2018, 07:16
POVESTE ADEVĂRATĂ. „După o partidă de amor cu alt bărbat, m-am întors acasă la el. Mi s-a întâmplat ceva de-a dreptul straniu…”

„Îți scriu pentru că sunt revoltată. Am o relație stabilă, sunt împreună cu iubitul meu de 7 ani, suntem foarte bine, cu toate că nu dorim niciunul dintre noi să ne căsătorim. Locuim împreună, avem credite la bancă împreună, totul e ok… cu un mic detaliu, însă. Mie îmi place să am aventuri, mai mult sau mai puțin sexuale.

Citeşte şi Cum să decodezi un bărbat: Ce spun semnalele lui sexuale despre el

De cele mai multe ori e vorba de flirturi nevinovate, dar se mai soldează și cu câte o aventură propriu-zisă. Atunci când sunt îndrăgostită de cineva secret sunt mai drăguță și cu iubitul meu, iar el mă apreciază parcă mai mult atunci. N-am nici cea mai mică intenție să o rup cu el, pur și simplu îmi place să-mi condimentez viața. Zilele trecute am vorbit cu prietenele mele despre asta, care au sărit care mai de care să mă judece, că nu e bine ce fac, că îl înșel, că dacă el ar face la fel mie mi-ar plăcea ? – și alte asemenea…

Am început să mă întreb dacă totuși e bine ce fac, trebuie să recunosc că m-a atins un pic gândul că și el ar face la fel… Dar daca ar face-o cu cineva care este ca mine, adică cineva care nu vrea să-i complice viața cu adevărat, până la urmă de ce nu. Ce crezi, Adela, greșesc? Cum să scap de sentimentul de vinovăție pe care îl am?”, a scris tânăra