SUPER BOWL 2017. New England Patriots – Atlanta Falcons de la ora 1:30 LIVE VIDEO DOLCE SPORT

SUPER BOWL 2017 NEW ENGLAND PATRIOTS - ATLANTA FALCONS. New England Patriots și Atlanta Falcons se bat pentru al 51-lea trofeu Vince Lombardi din istorie, în noaptea de duminică spre luni, în Houston pe NRG Stadium. New England Patriots - Atlanta Falcons, SUPER BOWL 2017, începe la ora 1:30 şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.

05 feb. 2017, 16:56
SUPER BOWL 2017. New England Patriots – Atlanta Falcons de la ora 1:30 LIVE VIDEO DOLCE SPORT

SUPER BOWL 2017 NEW ENGLAND PATRIOTS – ATLANTA FALCONS. Prezența celor două în ultimul act nu este o surpriză. Se întâlnesc pentru a cincea oară în istorie cea mai bună defensivă, New England Patriots (patru victorii), și cea mai bună ofensivă, Atlanta Falcons (o victorie).

SUPER BOWL 2017 NEW ENGLAND PATRIOTS – ATLANTA FALCONS este LIVE VIDEO AICI.

SUPER BOWL 2017 NEW ENGLAND PATRIOTS – ATLANTA FALCONS. New England Patriots a avut parte de un nou sezon aproape perfect, cu 14 victorii și doar 2 înfrângeri. Apoi, în play-off, au trecut de Houston, 34-16, iar mai târziu, în finala de conferintă, au eliminat-o pe Pittsburgh Steelers printr-o victorie clară 36-17.

SUPER BOWL 2017 NEW ENGLAND PATRIOTS – ATLANTA FALCONS. De partea cealaltă, Atlanta Falcons a avut un sezon de vis, după trei ani consecutivi în care a ratat prezența în play-off. 11 victorii și 5 înfrângeri au avut în sezonul regulat. În play-off, Atlanta a trecut în prima rundă de Seattle, apoi, în finala de conferintă, a urmat victoria în fața celor de la Green Bay Packers, care le-a adus sudiștilor a doua prezență în Super Bowl.

SUPER BOWL 2017 NEW ENGLAND PATRIOTS – ATLANTA FALCONS. Concertul pe care cântăreaţa americană Lady Gaga îl va susţine la SUPER BOWL 2017 în noaptea de duminică spre luni va include un show aerian spectaculos, ce va fi realizat de câteva sute de drone, care vor alcătui pe cerul nocturn de deasupra NRG Stadium diverse forme şi motive geometrice luminoase. Nici Lady Gaga, nici organizatorii evenimentului nu au dat publicităţii setlist-ul artistei. Potrivit Twitter, primele patru cântece pe care fanii şi-ar dori să le asculte în cadrul acestui recital al cântăreţei Lady Gaga sunt Telephone, Bad Romance, Poker Face şi Born This Way.

SUPER BOWL 2017 NEW ENGLAND PATRIOTS – ATLANTA FALCONS. Super Bowl este cel mai urmărit eveniment la televiziunea americană, atrăgând peste 100 de milioane de telespectatori, şi este cel mai scump eveniment pentru firmele care doresc să îşi facă reclamă, acestea trebuind să plătească milioane de dolari pentru reclame de 30 de secunde.