SURPRIZĂ! Se reface un cuplu celebru de la noi? Uite cum au fost surprinşi împreună

Toamna e anotimpul schimbărilor, dar şi al nostalgiilor. Şi se pare că nici vedetele nu sunt scutite de melancolie. Unele se mulţumesc cu aducerile aminte, altele acţionează. Şi aşa se face că un cuplu celebru din peisajul monden românesc pare că are mari şanse să se refacă.

RomaniaTV.net
02 sept. 2017, 16:25

Denisa Nechifor şi Adrian Cristea au format mult timp un cuplu, iar în urma relaţiei a apărut Rania, fiica lor. Cei doi s-au despărţit, însă au ţinut tot timpul legătura, de dragul micuţei.

Vineri seara, Denisa şi Adrian au ieşit la o cină romantică, la un restaurant de lux din Capitală şi cei care i-au văzut spun că păreau să se simtă perfect, scrie cancan.ro. Mai ales că atmosfera era asigurată cu melodii de dragoste. S-au împăcat? Rămâne de văzut, mai ales că blonda a vorbit tot timpul despre fostul fotbalist şi nu a exclus niciodată reluarea poveştii de iubire.

Adrian Cristea a încheiat recent relaţia cu Maria Păun, deşi anunţau că sunt gata să se căsătorească. „Ca să ai o relaţie ai nevoie de timp. Ne-am trezit amândoi (n.r.- ea şi Cristea) că nu avem timp. Copilul meu a avut nevoie de ajutorul meu fiindcă avea admiterea şi m-a rugat să îi acord toată atenţia mea. Persoana care mă ţine la curent cu ce se scrie despre mine şi Adrian Cristea este fiul meu. Adrian chiar l-a luat de la şcoală pe fiul meu la un moment dat, l-am sunat să îl întreb dacă se descurcă şi mi-a zis că normal că se descurcă, fiindcă e vorbăreţ. Aici se aseamănă cu fiul meu, amândoi sunt vorbăreţi. Adrian Cristea nu m-a înşelat, dimpotrivă, suntem doi oameni maturi care am stabilit nişte lucruri. Adrian este non-stop pe teren, se antrenează”, declara Maria Păuna în luna iulie.