TÂRG de case în Capitală: Casa modulară rezistentă la un cutremur de peste 9 pe Richter VIDEO

Locuinţe construite într-o singură lună sau case care micşorează factura la energie cu 90 la sută, acestea sunt noile tendinţe din acest an de pe piaţa imobiliară. Preţurile pleacă de la câteva zeci de mii de euro şi pot ajunge la câteva milioane bune, informează România TV.

22 oct. 2015, 16:49
TÂRG de case în Capitală: Casa modulară rezistentă la un cutremur de peste 9 pe Richter VIDEO

Dacă nu mai aveţi răbdare şi vreţi să vă mutaţi la casă nouă există o variantă: o casă de 50 de metri pătraţi de două camere care este gata în mai puţin de o lună, iar pentru târgul de case din acest weekend, preţul este de 29.000 de euro.

Structura casei este pe structură metalică, este o casă modulară, transportabilă. Se poate transporta în mai puţin de patru ore în Bucureşti şi în maxim 24 de ore oriunde în ţară. Casa este cunoscută pentru partea seismică, rezistenţă seismică la peste 9 pe Richter„, a precizat un dezvoltator.

Cheltuielile de întreţinere sunt şi ele importante aşa că dezvoltatorii au venit şi aici cu o soluţie care reduce cheltuielile la 13 euro pe lună.

Venim cu un concept de case aduse din ţările scandinave, un concept de case pasive fără pierderi de căldură, cu un consum aproape de zero„, a spus un alt dezvoltator.

O variantă ieftină sunt şi casele din containere.

Avem un preţ de la 9.000 de euro pe cameră cu 13 metri utili şi la o casă cu 5 camere ajunge la 40.000 de euro„, a precizat un dezvoltator prezent la târgul de case.

Târgul de case din Piaţa Constituţiei este deschis până duminică.

Citeşte şi Casa modulară care se livrează gata construită şi se instalează într-o singură zi FOTO