Tăriceanu: Meleşcanu a venit mult prea târziu ca să mai poată să tulbure apele

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi că Teodor Meleşcanu, unul dintre contracandidaţii săi la alegerile prezidenţiale, a venit 'mult prea târziu' în cursa prezidenţială, iar candidatura acestuia va influenţa 'într-o mică măsură' opţiunile electoratului.

30 sept. 2014, 12:04
Tăriceanu: Meleşcanu a venit mult prea târziu ca să mai poată să tulbure apele

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘Domnul Meleşcanu este unul dintre contracandidaţii mei, e proaspăt lansat în această cursă, cred că a venit (…) mult prea târziu ca să mai poată să tulbure apele. Candidatura dânsului va avea o anumită influenţă. Va influenţa, dar într-o mică măsură, opţiunile electoratului’, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la finalul unei dezbateri, screi Agerpres.

Tăriceanu a mai spus că ‘până în momentul de faţă’ este singurul candidat care are ‘un program foarte clar’ şi s-a arătat dezamăgit de contracandidaţii săi din zona de centru-dreapta care, în opinia sa, nu ar spune nimic, în afară de sloganuri de campanie.

‘Până în momentul de faţă sunt foarte dezamăgit şi îngrijorat să văd că toţi ceilalţi candidaţi din zona de centru-dreapta cu care sunt în competiţie directă, în afară de sloganuri de campanie, de lozinci, de multă demagogie şi mult populism, nu spun nimic. Nu e suficient să spui: ‘dorim binele, că o să fie bine, dacă e bine’. Trebuie să propunem ceva concret, trebuie să ne propunem un obiectiv, un ţel şi să arătăm care sunt mijloacele cu care putem să atingem acel obiectiv’, a spus Tăriceanu.

Preşedintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a participat, marţi, la deschiderea seminarului ‘Campaigning in Europe – Liberal success stories’, organizat de Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Kelemen Hunor, PRIMA POZIŢIE pe buletinul de vot. Vezi ORDINEA stabilită de BEC