Tatăl Denisei Răducu, primele declaraţii despre DRAMA prin care trece. Ce se întâmplă acum cu el şi cu mama artistei

Denisa Răducu s-a stins în urmă cu aproape 40 de zile, iar familia a organizat deja pomana de 6 săptămâni, respectând toate canoanele bisericeşti şi datinile locului. Parastasul a avut loc la Ştefăneşti, unde este înmormântată artista care s-a stins la doar 27 de ani după o scurtă şi cruntă suferinţă. Tatăl Denisei, Emilian Răducu, a acceptat să vorbească pentru Spynews despre drama prin care trece.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 14:23
Tatăl Denisei Răducu, primele declaraţii despre DRAMA prin care trece. Ce se întâmplă acum cu el şi cu mama artistei

Tatăl Denisei Răducu a oferit primele declaraţii de la decesul fiicei sale. Bărbatul este devastat de durere, dar tocmai asta l-a făcut să treacă peste vechile neînţelegeri cu mama artistei, Geta. Cu lacrimi curgându-i discret pe obraji bărbatul, care după ce Denisa s-a îmbolnăvit a suferit o semipareză ca urmare a unui atac cerebral, a găsit puterea să spună câteva cuvinte despre suferinţa sa.

Emilian Răducu este cel care, ieri, a organizat pomana de 40 de zile cuvenită Denisei. „Imaginați-vă cum este să pierdeți un copil. Este ceva cumplit. Sunt supărat și mâhnit că acum nu voi mai avea ocazia să o văd, să o ascult, să o strâng în brațe. Restul… Nici nu mai contează. Acum facem pomana la mine, altă dată o să o facem la mama ei. Acum suntem în pace, suntem oameni, trecem prim momente grele, de neimaginat cât de grele, și nimic altceva nu este important”, a declarat Emilian Răducu pentru Spynews.

S-a aflat abia acum! Ce i-a spus Denisa Răducu tatălui ei pe patul de moarte. Îţi dau lacrimile