Top 3 vise legate de ANXIETATE. Ce înseamnă dacă eşti urmărit şi…

Nu este deloc plăcut să fii nevoită să trăieşti în condiţii de stres şi anxietate. Dar în ciuda tuturor eforturilor tale de a face faţă acestor emoţii, stresul şi anxietatea se pot infiltra în viaţa ta şi chiar şi în visele tale.

RomaniaTV.net
04 mart. 2016, 12:59
Top 3 vise legate de ANXIETATE. Ce înseamnă dacă eşti urmărit şi…

Poate că tu nu ştii exact cum să procesezi grijile pe care ţi le faci, dar corpul tău ştie. Adeseori, când eşti preocupată şi îngrijorată de un anumit lucru, acesta se va manifesta într-o anumită formă în visele tale.

Interpretarea viselor este un proces extrem de subiectiv, dar iată mai jos un top ce conţine cele mai frecvente vise legate de anxietate şi semnificaţia acestora.

1. Visezi că îţi cad dinţii

Există multe variante ale acestui vis. Ai putea, de pildă, să visezi că ai un dinte spart sau că îţi cade un dinte. Sau poate că ai visat că îţi scoţi singură dinţii.

Citeşte şi  TALMĂCIRE VISE: Ce înseamnă dacă visezi că te scufunzi în apă

Sigmund Freud a teoretizat că acest tip de vis dezvăluie anxietatea cu privire la represiunea sexuală şi dorinţa de a fi protejată, vrei să aibă cineva grijă de tine. Acest vis poate să apară şi atunci când eşti într-o etapă de tranziţie sau când apare o schimbare în viaţa ta.

Dar Freud nu este singurul care a emis o teorie despre acest tip de vis. Carl Jung şi alţi specialişti în interpretarea viselor cred că imaginea legată de căderea dinţilor poate fi un simbol al reînnoirii în viaţa unei persoane.

Citeşte mai mult pe feminis.ro