Traian Băsescu are motive personale să fie mulţumit de amânarea creşterii accizei la motorină. Vezi care sunt

Traian Băsescu este posesorul primului Duster din România, achiziţionat în 2010, cu peste 17.000 de euro. Maşina achiziţionată de şeful statului funcţionează cu motorină, fiind echipată cu un motor Diesel, de 110 cai putere.

09 dec. 2013, 17:46

Victor Ponta a anunţat luni că Guvernul va încerca să amâne cu trei luni creşterea cu 7 eurocenţi a accizei pe litrul de motorină, iar Traian Băsescu a afirmat că a luat notă de declaraţia primului ministru, iar această hotărâre arată se poate construi un dialog între premier şi preşedinte.

Şeful statului, care spunea că mai are bani în buget doar pentru deplasarea la Consiliul European, are acum toate motivele să fie mulţumit de amânarea creşterii accizei la motorină, mai ales când priveşte în propriul garaj. Traian Băsescu nu are de ce să-şi facă griji că va scoate mai mulţi bani din buzunar pentru un plin de rezervor, pentru că are în proprietate o maşină Dacia Duster, cu motorizare Diesel. El a achiziţionat autoturismul în 2010, în schimbul sumei de 17.220 euro.

Traian Băsescu a fost primul posesor de Duster din România. Maşina sa, de culoare roşie, este echipată cu motor diesel de 110 CP şi are scaunele acoperite cu piele neagră. Conform declaraţiei de avere, Băsescu mai deţine un Ford BMax.