Triplă crimă în Satu Mare. Toţi membrii unei familii au fost găsiţi morţi în locuinţa lor: Erau desfiguraţi

Trei persoane, membrii ai aceleiaşi familii, au fost găsite vineri moarte în propria gospodărie. Descoperirea a fost făcută în localitatea Apa din Satu Mare. Două dintre cadavre au fost găsite desfigurate, într-o baltă de sânge, în curte, iar al treilea cadavru era în casă. Poliţia face cercetări pentru a stabili autorul crimelor.

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 09:23
Triplă crimă în Satu Mare. Toţi membrii unei familii au fost găsiţi morţi în locuinţa lor: Erau desfiguraţi

Triplă crimă la Apa. Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor locuinţă. Două dintre cadavre au fost găsite aliniate în fața garajului, potrivit presasm.ro. Soacra bărbatului, în vârstă de 70 de ani, a fost găsită în locuință.

Femeia găsită moartă alături de soţul ei era angajată la Trezoreria Satu Mare, a declarat pentru Agerpres fostul primar al comunei, Mihai Apan.

Crima a fost descoperită de o rudă a celor decedaţi. Persoana nu a reușit să îi identifice din cauza faptului că zăceau într-o baltă de sânge și prezentau mai multe lovituri la nivelul capului, fiind desfigurați. Ruda a apelat la ajutorul unui vecin. Acesta a fost cel care a identificat victimele.

Din primele informații, bărbatul ucis avea în jur de 50 iar soția acestuia avea 45 de ani. Este vorba despre Rentea Gheorghe și Rentea Niculina, localnici din Apa.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, criminaliștii și procurorii. Aceștia cercetează circumstanțele în care s-a produs odioasa crimă.