Trucuri naturale de stimulare a imunităţii

Se apropie sezonul virozelor, iar micuţul tău trebuie să fie cât mai puternic pentru a le face faţă. Căile naturale sunt cele mai bune arme împotriva viruşilor. Dar ce te faci dacă cel mic nu prea e fan legume şi fructe? Simplu: găseşti trucuri noi de gătire, prezentare şi servire.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 07:56
Trucuri naturale de stimulare a imunităţii

1.    Seminte
Da prin rasnita seminte de in, migdale si de floarea soarelui pana cand obtii o pudra fina. Aceasta are un gust placut, dulceag si o poti adauga peste orice mancarica, iaurt, desert pe care micutul il prefera, fara ca el sa-si dea seama ca serveste ceva in plus. Fii atenta sa primeasca zilnic cam 2 linguri, pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat. Pudra magica ii ofera micutului acizi grasi esentiali si minerale care stimuleaza activitatea sistemului imunitar si previne inflamatia la nivelul tractului respirator.

2.    Uleiul de luminita noptii
In farmaciile tip Plafar se gaseste sub forma de capsule. Cumpara din cele de 1000 mg. Inteapa cu un ac capsula si pune uleiul peste alimentele pe care copilul tau le va servi in ziua respectiva. Are o aroma atat de fina, incat nici nu va fi sesizata de micutul mofturos!

Citeste mai multe pe mami.ro