CM 2018. Bomba Mondialelor, Germania a pierdut în faţa Mexicului, meciul de deschidere al Grupei G

CM 2018. După semi-surpriza de sâmbătă, când Argentina lui Messi a fost ţinută în şah de Islanda (1-1), duminică s-a detonat adevărata bombă. Campioana mondială en-titre, Germania, a pierdut cu 0-1 meciul cu Mexicul, jucat pe stadionul Lujniki, din Moscova.

17 iun. 2018, 12:19
CM 2018. Bomba Mondialelor, Germania a pierdut în faţa Mexicului, meciul de deschidere al Grupei G

Unicul gol al partidei a fost marcat de Hirving Lozano, în minutul 35, la capătul unui contraatac în care pasa decisivă i-a aparţinut lui Chicharito Hernandez. Germania devine astfel prima echipă europeană care pierde un meci la această ediţie a Mondialelor.

Este doar pentru a doua oară în istorie când Germania pierde meciul de debut la o ediţie a Mondialelor. Precedenta contraperformanţă a fost consemnată în Spania 1982, când a cedat în faţa Algeriei. Totuşi, în acel an nemţii au mers până în finală, pe care au pierdut-o în faţa Italiei.

În aceeaşi grupă, F, luni de la ora 15.00 se va juca meciul Coreea de Sud – Suedia.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 89 Julian Brandt trimite un şut razant cu vinclul porţii lui Ochoa! Rămâne 1-0 pentru Mexic.

Min. 84 Şut Tony Kroos, Ochoa reţine în doi timpi.

Min. 71 Germania presează, dar golul nu vine. Marco Reus trage peste poartă, din poziţie bună.

Min. 58 Germania a început repriza hotărâtă să întioarcă soarta partidei. Atacă în permanenţă şi după câteva încercări nereuşit ale lui Draxler şi Kroos, ratează o ocazie monumentală! Ochoa are o intervenţie admirabilă!

Min. 46 S-a reluat meciul Germania-Mexic. Ne aşteaptă o repriză secundă foarte palpitantă.

Min. 45 Pauză pe Lujniki, Germania-Mexic 0-1.

Min 38 Bară Germania! Toni Kroos şutează din lovitură liberă, dar mingea nimereşte transversala. Ar fi fost al patrulea gol din lovitură liberă la acest Mondial!

Min. 35 GOL MEXIC! Chicharito îi pasează lui Hirving Lozano, care îl execută pe Neuer cu un şut din interiorul careului, în stânga portarului de la Bayern. Mexic conduce campioana mondială cu 1-0!

Min. 8 Primul şut pe poartă al nemţilor. Mats Hummels şutează de la marginea careului, dar Guillermo Ochoa, portarul lui Standard Liege, respinge balonul.

Min. 1 Mexicul începe foarte curajos şi pune în pericol poarta campioanei mondiale! Şutul lui Lozano este respins în corner de defenva nemţilor, dar a fost o şansă foarte bună de gol.

TVR LIVE GERMANIA MEXIC LIVE VIDEO STREAM ONLINE CM 2018. Echipele de start la meciul GERMANIA MEXIC

GERMANIA: Neuer – Kimmich, Boateng, Hummels, Plattenhardt – Kroos, Khedira – Müller, Özil, Draxler – Werner. Antrenor: Joachim Low.

MEXIC: Ochoa – Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo – Herrera, Guardado – Carlos Vela – Layun, Lozano, „Chicharito” Hernandez. Juan Carlos Osorio.

TVR LIVE GERMANIA MEXIC LIVE VIDEO STREAM ONLINE CM 2018. GERMANIA, campioana mondială, este pregătită să repete succesul de acum patru ani. Nemții au schimbat întreaga formație de la CM 2014 în mare parte. MEXIC este o prezenţă obişnuită la CM, obţinând calificarea la ultimele şase turnee finale consecutive. De fiecare dată, a obţinut calificarea în optimile de finală, însă nu a reuşit să facă pasul cel mare spre „sferturi”. GERMANIA MEXIC, meci din Grupa F de la CM 2018, se joacă, duminică, de la ora 18:00, LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR.

TVR LIVE GERMANIA MEXIC LIVE VIDEO STREAM ONLINE CM 2018. GERMANIA MEXIC este primul meci al Grupei F de la CM 2018 LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR. GERMANIA şi MEXIC se întâlnesc, duminică, de la ora 18:00, la Moscova. TVR transmite GERMANIA MEXIC LIVE VIDEO STREAM ONLINE CM 2018.