URUGUAY – PORTUGALIA 2-1 în optimile de finală de la CM 2018. Cavani, „călăul” lusitanilor

Uruguay a trecut, sâmbătă, cu 2-1 de Portugalia şi s-a calificat în sferturile de finală ale CM 2018, unde va întâlni Franţa. Cavani a reuşit o "dublă", în timp ce Pepe a marcat pentru europeni, După Lionel Messi, şi Cristiano Ronaldo pleacă acasă după optimile de finală!

30 iun. 2018, 19:43
URUGUAY – PORTUGALIA 2-1 în optimile de finală de la CM 2018. Cavani, „călăul” lusitanilor

Uruguay s-a impus în meciul cu Portugalia, campioana Europei, pe care a reușit să o învingă, scor 2-1. Deși au avut posesia și chiar numărul ocaziilor create, lusitanii l-au pierdut de două ori din marcaj pe Edinson Cavani, care a lovit decisiv de fiecare dată. A făcut-o după doar 7 minute, când a reluat cu capul după pasa perfectă a lui Luis Suarez. La 10 minute după pauză, tot cu capul, din centrul careului, a înscris Pepe, care a restabilit egalitatea. Doar 7 minute a rezistat din nou egalitatea pe tabelă. Cavani a fost găsit liber de Bentancur și a reluat plasat, cu interiorul, la colțul lung și și-a adus din nou echipa în avantaj. De această dată decisiv, întrucât Uruguayul a rezistat asediului portughez și merge în sferturile de finală, unde va avea un nou meci dificil, contra Franței, care a trecut de Argentina, scor 4-3.

URUGUAY – PORTUGALIA 2-1 (1-0)

Au marcat: CAVANI 7, 62 – PEPE 54

URUGUAY: Muslera – Gimenez, Godin, Caceres – Betancur (63 C. Rodriguez), Nandez (81 Sanchez), Torreira, Vecino – Laxalt, Suarez, Cavani (74 Stuani). Selecţioner: Oscar Tabarez.

PORTUGALIA: Rui Patricio – Ricardo, Pepe, Fonte, Guerreiro – Bernardo Silva, Adrien Silva (65 Quaresma), William, Joao Mario (84 M. Fernandes) – Guedes (74 Andre Silva), Cristiano Ronaldo. Selecţioner: Fernando Santos