Un actor de la noi a fost marea iubire a Cristinei Stamate. „Vaporul e afară. Când terminăm, te iau şi fugim în lume” FOTO

Regretata actriţă Cristina Stamate a fost căsătorită, dar a trăit o iubire neîmpărtăşită. Ea a fost îndrăgostită de legendarul actor Ştefan Bănică Senior. La înmormântarea Stelei Popescu, Ştefan Bănică Junior a avut un mesaj sfâşietor pentru cea care a încântat generaţii întregi de spectatori şi telespectatori: "Te iubesc, Stela! Salută-i pe Puiu tău şi pe tata din partea mea!". 

27 nov. 2017, 12:45

Într-un interviu, Cristina Stamate mărturisea că a suspinat după legendarul actor Ştefan Bănică Senior, informează România TV. Viaţa a făcut să ne întâlnim şi să jucăm în aceleaşi spectacole şi i-am marturisit lui Ştefan.

Citeşte şi Gabriela Firea, mesaj emoţionant: Dumnezeu a dorit ca Stela Popescu să nu meargă singură spre Rai. Rămas bun, Cristina Stamate!

De atunci, de câte ori ne vedeam în spectacole, venea lângă mine şi îmi şoptea la ureche: „Vaporul e afară. Când terminăm, te iau şi fugim în lume”, mărturisea Cristina Stamate.

Ştefan Bănică Senior şi Stela Popescu a format un cuplu pe scenă, ani de zile.

Citeşte şi Marele regret al Cristinei Stamate: „Îmi pare rău că nu am făcut un copil, dorindu-mi foarte tare să exist în meseria de actor”

La înmormântarea actriţei, pe care pus-o pe acelaşi piedestal cu tatăl lui, Ştefan Bănică Junior a transmis un mesaj emoţionant pentru Stela Popescu. „Te iubesc, Stela! Salută-i pe Puiu tău şi pe tata din partea mea!”.