Un BĂRBAT a fost ŞANTAJAT de cel care i-a FURAT TELEFONUL în VACANŢĂ. Ce se afla în dispozitiv FOTO

Un tânăr din Marea Britanie, aflat în vacanţă cu iubita sa care nu are 18 ani, a rămas fără telefonul mobil după ce i-a fost furat. Ulterior, hoţul l-a şantajat şi i-a cerut o sumă importantă de bani pentru a nu publica pe internet fotografii cu prietena sa în ipostaze indecente.

21 sept. 2014, 15:38

Tânărul britanic s-a trezit şantajat chiar de cel care i-a furat iPhone-ul în vacanţă. El a depus o plângere la poliţie după ce iPhone-ul i-a fost furat în timpul unei vacanţe în Tunisia, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un preot italian s-a sinucis după ce a fost ŞANTAJAT de un român cu fotografii compromiţătoare

Cateva zile mai tarziu infractorul  l-a contactat pe Ryan, prin intermediul mamei victimei, al carei numar se afla in memoria telefonului si i-a cerut 1600 de lire, astfel incat sa nu publice pe internet poze intime cu iubita victimei. Cu toate acestea, britanicul a refuzat si a cerut ajutorul politiei.

M-a amenintat ca publica pe Facebook si alte retele poze si filme sexy cu iubita mea. Amenintarile m-au speriat, mai ales ca Charlotte nu are inca 18 ani” a declarat Ryan.

Citeşte şi Bărbat reţinut de poliţişti, după ce a şantajat mai multe minore cu fotografii indecente

Dupa ce a refuzat sa plateasca, mama victimei s-a trezit cu telefonul bombardat cu mesaje de amenintare. In prezent are loc o ancheta, iar politia atrage atentia utilizatorilor de telefoane mobile sa isi protejeze informatiile intime din aceste dispozitive.