Un bărbat din Timişoara a trecut prin momente de GROAZĂ: Mi-au pus cuţitul în piept şi mi-au luat gemenele de patru ani

Un bărbat din Timişoara a trecut, luni, prin momente de groază. Bărbatul şi cele două fetiţe ale sale s-au întâlnit în parc cu fosta sa soţie, însă acesta a fost atacat de doi indivizi care l-au ameninţat cu cuţitul. Fosta soţie a bărbatului i-a luat astfel cele două fetiţe şi a plecat.

22 mart. 2016, 16:47
Un bărbat din Timişoara a trecut prin momente de GROAZĂ: Mi-au pus cuţitul în piept şi mi-au luat gemenele de patru ani

Cristian Dăneţi s-a întâlnit cu fosta sa soţie, de care a divorţat. Cei doi au gemene de patru ani, fetiţele locuind în ultimele patru luni cu tatăl lor, potrivit pressalert.ro.

M-a sunat să ne vedem în parc erau şi fetele cu mine. Au apărut doi vlăjgani care m-au trântit jos şi mi-au pus cuţitul în piept. Au strigat la fosta nevastă „Cristina, ia copiii”. Fetele nu vroiau să plece, strigau. Mi-au pus cuţitul în piept şi au dispărut gemenele mele de patru ani. Am stat pe jos vreo zece minute. Cineva a sunat la 112 şi a venit Poliţia„, a povestit Cristian Dăneţi.

Bărbatul susţine că a divorţat la notar de soţia sa şi acum se judecă pentru custodia copiilor.

Nu poţi acţiona aşa. Să iei cu tine doi haidamaci şi să pui cuţitul în piept e o soluţie? Unde ajungem? Nu ştiu nimic de copiii mei. Ce să fac eu acum? Fetele vor să stea cu mine. Am fost şi la Protecţia Copilului„, a spus acesta.

Poliţia Timiş a confirmat că există o sesizare legată de acest incident şi că diferendele dintre cei doi soţi sunt cunoscute. La secţia 4 există deschise deja două dosare penale – în unul soţul este reclamat pentru loviri şi alte violenţe, iar în celălalt soţia este acuzată de violare de domiciliu. Incidentul de luni va fi anchetat, într-un dosar penal, alături de celelalte două plângeri.

Citeşte şi Două femeie din Singapore, date dispărute, au fost găsite într-un sat din Oltenia