Un elev se zbate între viaţă şi moarte din cauza unui şofer înconştient. Băiatul a fost abandonat într-un şanţ

Un elev de 18 ani din Ploieşti se zbate între viaţă şi moarte la spital după ce a fost accidentat grav de un şofer, în timp ce mergea cu bicicleta. În loc să sune după ajutor, şoferul vinovat s-a făcut nevăzut. Poliţiştii i-au dat însă de urmă în momentul în care a mers la service pentru a-şi repara maşina şi a sterge urmele accidentului.

19 oct. 2015, 19:53
Un elev se zbate între viaţă şi moarte din cauza unui şofer înconştient. Băiatul a fost abandonat într-un şanţ

UPDATE: Şoferul din Prahova care aproape a ucis un elev de 18 ani cu maşina şi l-a lăsat să zacă în şanţ a fost prins de poliţie. El a încercat să şteargă urmele, dar a fost dat de gol chiar de mecanici şi săltat de poliţie din service-ul unde a mers să repare microbuzul.

Un elev in clasa a XI-a din Ploieşti se luptă cu moartea pe un pat de spital după ce a fost lovit de o masina pe cand se intorcea cu bicicleta spre casa. Baiatul tocmai fusese la o intalnire cu iubita lui si mai avea puţin până la destinaţie.

După ce a fost lovit grav de maşină, şoferul a fugit apoi de la locul accidentului si l-a lasat pe băiat la marginea drumului, intr-un sant. Cativa trecatori l-au descoperit si au sunat imediat la 112.

Potrivit stirileprotv.ro, Richard a fost dus la spitalul de urgenta din Ploiesti, in coma.

Anchetatorii spun ca au un suspect, dar e nevoie de expertize ca sa afle daca el este cel care a provocat accidentul.

Cand va fi gasit, soferul vinovat va raspunde pentru pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Citeşte şi: Accident grav în Huşi. Un copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost lovit de un microbuz