Văduva lui Nae Nicolae postează fotografii cu soţul decedat. Imagini emoţionante

Deşi au trecut aproape opt luni de la dispariţia tragică a afaceristului Nae Nicolae, soţia acestuia, Ioana, dă semne că nu a depăşit încă şocul şi nu poate accepta pierderea suferită.

08 apr. 2014, 12:34

Ziua de 17 iulie 2013 va ramane vesnic in memoria familiei lui Nae Nicolae, scrie wowbiz.ro. Este ziua in care destinul acestei familii s-a schimbat radical, ziua in care trei copii minori au ramas fara tata si o sotie fara sotul iubit, ziua in care Nae Nicolae si-a gasit sfarsitul dupa ce masina in care se afla a fost spulberata de tren pe calea ferata.

Citeşte şi Nae Niculae bagă în sperieţi vizitatorii cimitirului unde este îngropat FOTO

De atunci au trecut aproape opt luni de doliu, iar familia se pregateste pentru parastasul de 9 luni, insa, in ciuda grijilor si problemelor cotidiene, Ioana Nae, vaduva afaceristului supranumit si „Regele Imobiliarelor din Ilfov” continua sa-si franga mainile, sa planga si sa ridice intrebari privind spre cer.

Citeşte şi Cine era Nae Nicolae, afaceristul omorât de tren în Pipera VIDEO

Iar in timp ce copiii se iau cu scoala, cu joaca si cresc, Ioana Nae isi alina dorul de sotul ei privind fotografiile pe care le-a realizat alaturi de acesta la botezul micutilor lor sau in concediile petrecute in strainatate, cand erau fericiti si credeau ca au toata viata inainte.