Valentina Pelinel, petrecere de FIŢE pentru Milan Cristian FOTO

Valentina Pelinel pregăteşte o petrecere de senzaţie pentru Milan Cristian, fiul ei şi al lui Cristi Borcea, care va împlini un an pe 8 iunie 2017.

27 apr. 2017, 07:32

Valentina Pelinel a programat petrecerea la locul de joaca detinut de Cristi Borcea, cu aceasta ocazie urmand a fi lansata si o carte, „Povestile lui Milan”.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se pregătesc de botez

„Foarte bine face Milan, multumesc! Creste, e mare, e destept, e tot ce poate sa fie mai bun si mai frumos. Da, in iunie va implini un an. Vreau sa ii facem o petrecere la locul de joaca al lui tati, normal. O sa facem ceva frumos si o sa va invitam si pe voi pentru ca si Milan are o surpriza, si el o sa aiba o carticica a lui scrisa de doamna Luminita Nicolescu. I-am zis ca vreau sa-i facem un cadou special lui Milan, la implinirea varstei de un an, si sa ii dedicam o carticica. Cartea se va numi Povestile lui Milan, va fi o carte cu ilustratii, mi-am pus amprenta la realizarea sa”, a declarat Valentina Pelinel pentru WOWbiz.ro.

Milan Cristian Borcea, poză OFICIALĂ la 10 luni. Cu cine seamănă? FOTO

„Milan e marisor, e implinit, puternic si fortos. E foarte destept si receptiv. Daca ii arat ceva, un gest anume, studiaza foarte bine si a doua zi iti arata si el, asa, iti face o surpriza. E foarte destept si foarte frumos. E un copil zdravan, sanatos si i-a mers foarte bine. Si mai face ceva: si acum doarme cu Mozart. Leganat si cu muzica de Mozart”, a mai adăugat Valentina Pelinel.