Vasile Turcu vrea să revină la conducerea clubului Dinamo. O să discut cu domnul Nicolae Badea

Fostul acţionar al "câinilor" a dezvăluit că urmează să aibă o întâlnire cu Nicolae Badea, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului, pentru a discuta în ce măsură este oportun să răscumpere clubul. Celor doi ar urma să li se alăture şi alţi oameni de afaceri potenţi financiar, după modelul patentat în deceniul trecut.

25 sept. 2016, 11:40
Vasile Turcu vrea să revină la conducerea clubului Dinamo. O să discut cu domnul Nicolae Badea

„Nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu domnul Negoiţă. Dar o să discut cu domnul Badea, poate reuşim să ne strângem câţiva acţionari şi să preluăm clubul. Trebuie să formăm un grup de patru-cinci inşi, să punem fiecare câte două milioane de euro pe an. Aşa, s-ar crea un buget de 10 milioane, care e suficient pentru România în momentul actual. Ne gândim, dar să vedem, pentru că din fotbal nu scoţi bani. Dacă intrăm, suntem decişi să facem treabă, nu poţi să te joci cu un club ca Dinamo”, a declarat Vasile Turcu, potrivit digisport.ro

Citeşte şi Ionuţ Negoiţă vrea să plece de la Dinamo

Întrebat dacă, în măsura în care Nicolae Badea nu va răspunde pozitiv la această iniţiativă, ia în calcul să investească singur, Turcu a spus: „Nu am bani să susţin echipa pe cont propriu. La Dinamo trebuie investiţii majore, cu un buget de 4-5 milioane de euro anual nu ai ce face. Domnul Negoiţă nu şi-a dat seama că Dinamo e un club prea mare”.

Cu Badea, Borcea și Turcu în conducere, Dinamo a ţinut aproape în trecut aproape mereu, luptându-se pentru titlu. În 2007, roș-albii au cucerit ultimul campionat, reușind și o calificare până în 16-imile Cupei UEFA în acel an.