Vicepreşedinte al Senatului, declaraţie HALUCINANTĂ: Nu prea ştiu versurile Imnului Naţional

Liberalii şi democrat-liberalii susţin că omiterea strofei a doua din Imnul Naţional în care se face referire la Împăratul Traian, la congresul de sâmbătă, nu a fost un gest premeditat, fiind doar o greşeală a firmei care a organizat evenimentul. Senatorul PNL Marius Obreja, vicepreşedintele Senatului, spune că nici măcar nu a conştientizat că această strofa a fost evitată.

27 iul. 2014, 21:04

Marius Obreja a explicat că el nu ştie aşa bine Imnul de stat al României, motiv pentru care nici nu a sesizat omiterea strofei.

„Vă spun sincer că nu prea ştiu versurile din Imnul Naţional, dar vă spun la fel de sincer că mă ridic în picioare şi-mi duc mâna la inimă de fiecare dată când aud Deşteaptă-te, române!”, a declarat, pentru „Adevărul„, senatorul liberal.

CONGRES FUZIUNE PNL-PDL. Noul partid va avea culorile alb, albastru şi galbenDeputatul PNL Ludovic Orban, a precizat că a fost o pură coincidenţă. „Nici să nu vă gândiţi că a fost ceva premeditat! Firma organizatoare care s-a ocupat de congresul PNL ne-a fost recomandată de colegii de la PDL. Deci ei sunt responsabili inclusiv de CD-ul cu intonarea imnului”, a spus Orban.

La congresul PNL, în care a fost votat proiectul de fuziune cu democrat-liberalii, cât şi la congresul de fuziune PNL-PDL au fost intonate numai prima şi a patra strofă, deşi, în mod oficial, la evenimentele de acest gen se intonează strofele 1,2, 4 şi 11 sau, în funcţie de timpul alocat evenimentului, numai primele două strofe.

Congres extraordinar PNL: Din imnul naţional a fost omisă strofa cu „un nume de Traian”