Vrei să îţi cumperi loc de veci la REDUCERE? ANAF vinde morminte şi teren în cimitir cu discount 50%

ANAF anunţă că a scos la vânzare o suprafață de peste 6.000 de metri pătrați de teren cu destinație cimitir, situat în Slatina, urmărind astfel să recupereze o datorie de la proprietarul terenului, o firmă care a concesionat pe 25 de ani cimitirul Strehareți. Vânzarea este prin licitație, prețul pornind de la 146.500 lei.

21 mart. 2017, 09:28
Vrei să îţi cumperi loc de veci la REDUCERE? ANAF vinde morminte şi teren în cimitir cu discount 50%

Potrivit Fiscului, terenul de 6.064 metri pătrați aparține firmei Ecumenic Funerar din localitatea Slatina. Prețul de pornire este de 146.446 lei, redus cu 50% față de cel inițial, după ce ANAF nu a reușit în mai multe rânduri să vândă respectivul teren.

Terenul este situat în continuarea actualului cimitir, iar de achiziție ar fi interesată Episcopia. Prețul a scăzut treptat și a ajuns la a treia licitație la jumătate față de cel stabilit inițial, din cauza lipsei ofertanților. Actuala licitație, programată pentru 31 martie, este a patra încercare a Fiscului de a vinde terenul.

Pe terenul respectiv sunt construite cripte, însă nu este nimeni înmormântat. 

Suprafața cimitirului Strehareț, aflat în administrarea Ecumenic Funerar, este de 16 hectare (160.000 de metri pătrați), informează profit.ro.