VREMEA LA BUCURESTI: Soare cu dinţi în Capitală

VREMEA LA BUCURESTI: Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara şi noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 55...60 km/h mai ales pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi în jur de 12 grade, iar cea minimă de 2...4 grade.

02 apr. 2015, 06:15
VREMEA LA BUCURESTI: Soare cu dinţi în Capitală

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri in Capitala se arata soarele, dar spre seara şi noaptea, se inmultesc norii si trecător ploua slab. Vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 55…60 km/h. Temperatura maximă va fi în jur de 12 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece pentru această dată in Bucuresti, unde sâmbătă temperatura maximă va fi de numai 10…12 grade, in conditiile in care cerul va fi partial acoperit de nori si când trecător va ploua. Vântul va avea intensificări îndeosebi în orele amiezii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Va fi soare la inceputul weekendului in Capitala, dar un soare cu dinti pentru ca vor fi temperaturi sub pragul de inghet, apoi se va înnora treptat după-amiaza şi noaptea. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.