X FACTOR: Dan Bittman, dat afară din juriu pentru colaborarea cu un alt post TV

X FACTOR. Noul sezon al mega-show-ului X Factor va începe cu o schimbare neprevăzută în juriu... Pentru că şi-a încălcat grav contractul pe care îl avea cu Antena 1, boşii din Băneasa au decis rezilierea actului şi eliminarea artistului din echipă.

13 mart. 2014, 21:20
X FACTOR: Dan Bittman, dat afară din juriu pentru colaborarea cu un alt post TV
X FACTOR. Prima ediţie a show-ului X-Factor a fost prezentată de Mihai Morar, Adi Sînă şi Paula Seling, o formulă care nu a reuşit atît cât şi-au dorit producătorii. Au fost cu toţii înlocuiţi şi scaunele de juraţi au fost ocupate de Dan Bittman, Cheloo şi Delia Matache. Acum, după încă două ediţii, a venit rândul liderului de la Holograf să… zboare din schemă, scrie Spy News. 
 
Postul de jurat X-Factor este, însă, preţul pe care trebuie să-l plătească pentru faptul că şi-a încălcat grav contractul. Eliminarea lui din schemă nu are nicio legătură cu prestaţia profesională. Mai exact, taman când se pregătea începutul unui nou sezon al concursului de talente de la Antena 1, Bittman a deviat un pic de la traseul prestabilit şi a acceptat o colaborare cu un alt post de televiziune. Liderul trupei Holograf a bătut palma pentru un rol într-un serial TV, care a debutat în urmă cu câteva zile pe micul ecran.
Acest gen de colaborare, fie ea şi sezonieră, a dus la încălcarea clauzei de exclusivitate din contractul artistului cu trustul Intact. În aceste condiţii, surse din interior ne-au dezvăluit faptul că mai marii din Antenă au concluzionat că, asociindu-se cu un alt brand din zona audio-vizualului, Dan Bittman nu mai respectă standardele de imagine impuse de parteneriatul lor şi i-au întrerupt contractul.