X FACTOR: Lovitură! Cheloo riscă să fie exclus din juriul X Factor

X FACTOR: Reactia dura a membrului trupei Parazitii a adus Antenei 1 o amenda de 10.000 de lei din partea CNA, dar si o mustrare din partea britanicilor de la Fremantle, care detin licenta show-ului in toata lumea.

12 dec. 2013, 16:18

X FACTOR: In Antena 1 se vorbeste din ce in ce mai insistent ca acesta este ultimul sezon al lui Cheloo in calitate de jurat la X Factor, dupa ce rapperul l-a facut praf pe concurentul Paolo Lagana, pentru simplul fapt ca acesta este homosexual.

Reactia dura a membrului trupei Parazitii a adus Antenei 1 o amenda de 10.000 de lei din partea CNA, dar si o mustrare din partea britanicilor de la Fremantle, care detin licenta show-ului in toata lumea, scrie expresspress.ro.

Pe de alta parte, se pare ca insusi Paolo este in discutii cu sefii Intact pentru un show propriu care s-ar putea difuza pe Antena Stars. Deocamdata, relatia lui Paolo cu Antena 1 a fost securizata printr-un contract de exclusivitate valabil pana in luna mai a anului viitor.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, marţi, să amendeze cu 10.000 de lei televiziunea Antena 1, pentru emisiunea „X Factor” din 24 noiembrie, în care cântăreţul Cheloo a făcut afirmaţii care, potrivit membrilor CNA, au discriminat persoanele gay.

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea „X Factor” difuzată pe 24 noiembrie. În urma difuzării acesteia, CNA a primit un număr de 700 de reclamaţii.

Potrivit Asociaţiei Accept, în respectiva emisiune, „Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, în calitate de membru al juriului, a discreditat în mod public pe unul din concurenţi, din motive ce ţineau de orientarea sexuală a acestuia„.

După reprezentaţia concurentului gay, Cheloo i s-a adresat acestuia într-o notă vădit discriminatorie, menită a-l intimida şi a-l discredita public, afirmând că, cităm: «(…) Ai cântat. Eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ceea ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţ㻄.

CITEŞTE ŞI: X FACTOR. Cel mai RUŞINOS secret al lui Cheloo: Şi aseară mi s-a întâmplat

X FACTOR. Cheloo, juratul de la X-Factor aflat in plin scandal dupa ce facut remarci homofobe la adresa concurentului Paolo Lagana, a declarat ca a fost mituit ca sa participe la emisiune. Aflat la un concert la Braila, anul trecut, Cheloo a dat mai multe declaratii in raspar presei locale. Intrebat despre cooptarea sa ca jurat la emisiunea X-Factor, Cheloo a raspuns: “Am fost amenintat, fortat si mituit”.

Chestionat daca a fost impresionat pana la lacrimi de prestatia vreunui concurent, membrul trupei “Parazitii” a parat: “Nu m-a facut nimeni sa plang, ma confundati cu Dan Bittman”.