Xiaomi a lansat flagship-ul smartphone Mi5. Seamănă sau nu cu Galaxy S7?

Xiaomi a lansat Mi5 astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la MWC 2016. Dispozitivul flagship este o combinaţie între iPhone 6s de la Apple şi Galaxy S7 de la Samsung, scrie Noobz.ro.

24 feb. 2016, 12:52
Xiaomi a lansat flagship-ul smartphone Mi5. Seamănă sau nu cu Galaxy S7?

Smartphone-ul high-end de la Xiaomi suportă, de asemenea, 4G+, are o greutate impresionantă de 129 de grame şi un design 3D din sticlă pe spate. Poţi alege alternativa 3D ceramic pe spate, care este mult mai rezistentă şi se simte precum marmura, doar că nu este atât de grea.

Pe spate, vei găsi o cameră de 16 MP cu senzor Sony IMX298, la acelaşi nivel cu telefonul, care înregistrează video-uri 4K şi are funcţia de stabilizare video cu 4 axe pentru a reduce mişcările per total. Astfel, vibraţiile sunt detectate în orice direcţie, faţă de alte smartphone-uri care au doar sistem de 3 axe, precum iPhone 6s.

În faţă, Xiaomi Mi 5 are o cameră de 4 MP pentru selfie. Compania a precizat că a petrecut destul de mult timp pentru a realiza camere, care utilizează „cel mai nou” senzor de la Qualcomm.

Hugo Barra de la Xiaomi a precizat în cadrul evenimentului de prezentare că dispozitivele companiei sunt printre cele mai căutate la furnizorii de telefonie mobilă din China.

Află preţul şi disponibilitatea Xiaomi Mi 5.