Zodiac chinezesc 5 – 11 martie 2018. Află cum este influenţată zodia ta

Zodiac chinezesc saptamanal. Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 5 -11 martie 2018. Noul An Chinezesc, guvernat de Cainele de Pamant, a inceput deja din 16 februarie.

RomaniaTV.net
04 mart. 2018, 07:54
Zodiac chinezesc 5 – 11 martie 2018. Află cum este influenţată zodia ta

Zodiac chinezesc saptamanal. Sobolan

Pregateste-te pentru o schimbare neasteptata saptamana aceasta. Iti poate fi greu sa eviti sa actionezi impulsiv atunci cand emotii puternice ies la suprafata unor evenimente banale. Poate trebuie sa iei initiativa pentru a face schimbari acasa. Orice incepi Vineri iti necesita rabdare si perseverenta. Comunicarea va fi plina de satisfactie daca tii minte sa asculti la fel de mult precum vorbesti. Relaxeaza-te si bucura-te de iubire in weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal. Bivol

Norocul este de partea ta in aceasta saptamana. O energie frustranta care amana sa complica lucrurile incepe sa cedeze. Este o vreme in care trebuie sa fii in stare sa amesteci munca si placerea fara probleme. Calendarul social iti poate fi plin. Incearca sa nu iti risipesti timpul si energia. Spre finalul saptamanii, te confrunti cu provocari emotionale in urma carora te simti eliberat. De cele mai multe ori, frica cea mai adanca nu se implineste. Nu iti neglija treburile casei in weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal. Tigru

Conflicte emotionale cu altii pot cauza schimbari de planuri in aceasta saptamana. Amana decizii pana cand iei in calcul toate aspectele si punctele de vedere. Sentimente neexprimate pot cauza o izbucnire. Fa tot ce poti ca sa gasesti solutii care sunt castigatoare si pentru tine si pentru ceilalti. La jumatatea saptamanii, esti favorizat pentru o miscare financiara pozitiva. Fa-ti timp pentru prieteni in weekend. Obisnuintele vechi de intalniri sunt intotdeauna pline de satisfactie.

Zodiac chinezesc saptamanal. Iepure

Poate ai simtit deja ca energiile cosmice s-au schimbat si acum este vremea ta sa faci progrese. Luni iti sunt sustinute eforturile de echipa pentru obiective comune. Te poti simti competitiv chiar daca esti stresat. Este important sa nu iei personal comentariile altora. Fa tot ce poti ca sa creezi o impresie buna in weekend. Acest weekend poate fi unul foarte romantic. Este bine sa fii foarte onest si deschis cu cei la care tii cel mai mult.

Zodiac chinezesc saptamanal. Dragon

Luni este o zi buna sa dezvalui secrete sau sa faci cercetari care rezolva mistere. Nu neglija reparatii mecanice saptamana aceasta. Daca ai fost descurajat de aparente, acum este timpul sa faci o schimbare. O noua tunsoare sau coafura si haine noi sunt de ajutor. Vineri este o zi buna sa faci o schimbare in obisnuinte pentru imbunatatirea sanatatii. In weekend, iti poate fi dificil sa te descurci cu drame emotionale. Fa tot ce poti si nu complica lucrurile mai mult.

Zodiac chinezesc saptamanal. Sarpe

O energie neregulata poate cauza intalniri inutile sau iritante Luni. Poti fi mai critic decat intentionezi sa fii si este important sa ai rabdare in fata amanarilor sau dezamagirilor. Miercuri este o zi potrivita pentru a programa intalniri pe tema de sanatate sau de interese financiare. Situatii care cauzeaza ingrijorari vor avea solutii practice pe Vineri. Activitatile de grup iti vor da ocazia sa stralucesti in weekend. Proiectele de familie sau iesirile vor fi pline de satisfactie.

Zodiac chinezesc saptamanal. Cal

Este o vreme a amanarilor care astfel fac loc pentru noi oportunitati. Evenimentele acestei saptamani te pot ajuta sa cresti emotional. Este important sa fii foarte sincer si direct cu privire la ce simti. Nu te mai tot ingrijora ca i-ai rani pe altii sau ca nu faci destul ca sa dovedesti ca esti un om bun. Cu cat te simti mai sigur pe tine, cu atat mai mari sunt sansele pentru fericire si succes public. Propune-ti ca in weekend sa faci lucruri prin care te rasfeti si relaxezi.

Zodiac chinezesc saptamanal. Capra

Sentimente necunoscute de frica sau inferioritate poate face sa iti fie dificil sa vezi o situatie clar Luni. Poti fi nerabdator intr-o relatie apropiata saptamana aceasta. Oamenii sentimentali si care se plang nu iti sunt utili acum. Ai un mod puternic de a comunica saptamana aceasta. Oamenii iti iau ideile in serios. Adauga varietate rutinei uzuale in weekend. Este un timp grozav pentru o scurta iesire sau vizita.

Zodiac chinezesc saptamanal. Maimuta

Pot aparea dificultati de comunicare saptamana aceasta. Cineva apropiat iti poate testa rabdarea sau tu poti fi cel ce testeaza ! Ar fi util sa verifici daca nu esti cumva prea critic in fata mai multor idei venite de la oameni. Grijile despre bani pot fi o tema ce continua pentru tine. Tine-ti obiectivele clar in cap si ai incredere in tine si intr-un viitor mai bun. Ti se sugereaza sa ceri ajutor in weekend. Nu trebuie sa faci totul singur.

Zodiac chinezesc saptamanal. Cocos

Aceasta este o saptamana ocupata pentru tine. Este posibil sa te simti cam coplesit cu toate interesele de care trebuie sa ai grija. Fa o lista si seteaza prioritati ca sa fii eficient. Nu fii prea orgolios in a cere ajutor. Ai grija de sanatatea ta. Ia masuri daca incepi sa te ingrasi sau nu dormi bine. Bea mai multa apa zilnic si mergi pe jos in aer liber. Weekendul iti poate aduce o surpriza placuta.

Zodiac chinezesc saptamanal. Caine

Vei fi mult mai eficient daca esti dispus sa accepti criticile. Tine-ti nervii sub control si rezista nevoii de a reactiona daca te simti amenintat. Ai multe calitati si oamenii te plac mai mult decat crezi. Daca vorbesti tot ce simti cu persoana iubita, iti vei intari intimitatea. Orice relatie infloreste atunci cand in mod activ spui lucruri pozitive despre celalalt. Oamenii mai tineri au nevoie de sfaturile tale si de atentia ta in weekend. Gaseste moduri ieftine de a te distra.

Zodiac chinezesc saptamanal. Mistret

Farmecul tau natural si incapatanarea lucreaza in avantajul tau. Fa-ti timp sa sortezi documente, hartii, reviste de care nu mai ai nevoie de acasa sau de la birou. Ceea ce inveti saptamana aceasta te va afecta adanc si iti va schimba viata in vine. Vineri este un moment ideal sa faci pasi concreti ca sa iti exprimi viziunea creativa. Te poti simti mai ingrijorat decat de obicei in weekend. Fa tot ce poti ca sa te relaxezi si sa te bucuri de placeri simple.