10 trucuri ca să îţi recapeţi silueta după sărbători

Acum, că sărbătorile au trecut, după mesele îmbelșugate și alimentele delicioase, dar pline de grăsimi, grija principală a oricărei femei este cum să scape cât mai repede de kilogramele acumulate, într-un timp cât de scurt.

RomaniaTV.net
03 ian. 2017, 14:40
10 trucuri ca să îţi recapeţi silueta după sărbători

Există mai multe lucruri pe care le poți face pentru a-ți recâștiga silueta cât mai rapid. Ține cont de aceste trucuri care te vor ajuta să obții rezultatele dorite.

1.Uită de preparatele grase Dacă ți-ai făcut de cap de sărbători, a venit momentul să uiți o perioadă de tot ce înseamnă preparate grase. Înlocuiește carnea de porc sau de pește gras cu cea slabă, cum ar fi carnea de curcan sau de pui, macrou, sardine ori fructe de mare.

2. Fă curățenie în frigider Scapă de toate alimentele nesănătoase din frigider, ca să nu existe nicio tentație atunci când simți că nu mai ai determniare ca să ții un regim sănătos.

3. Bea multă apă Apa, deși cea mai banală băutură, este de un real ajutor în lupta cu kilogramele. Ajută metabolismul să ardă mai repede caloriile, previne depunerea de grăsimi, inhibă foamea și te menține hidratată. Iată cât de multe beneficii pentru slăbit într-un singur pahar cu apă. Bine, indicat este bei minimum 8 pahare pe zi, pentru ca rezultatele să fie cele dorite.

4. Mânâncă legume Consumul de legume bogate în fibre, precum fasolea, lintea, mazărea, ajută la prevenirea acumulării de grăsime în organism.

5. Renunță la adaosul de zahăr Fructele și legumele pe care este indicat să le mănânci zilnic sunt și așa bogate în zaharuri naturale, așa că ar fi indicat să renunți la produsele cu zahăr adăugat, cum ar fi dulciurile, sucurile – chiar și la cele așa-zis naturale, sucul de roșii etc.

Citeşte şi  Fructele uscate, ideale înainte de mesele copioase

6. Consumă migdale și nuci Deși acestea au un aport caloric ridicat, corpul nostru le procesează în mod diferit. Înlocuiește, așadar, gustările nesănătoase cu nuci, migdale, alune de pădure, caju, pentru a evita acumularea de grăsimi.

7. Sportul are un rol esențial Exercițiile de tip cardio sunt cele mai recomandate pentru arderea grăsimilor și pierderea în greutate.

8. Evită alcoolul Consumul de băuturi alcoolice a fost asociat cu o creștere semnificativă a grăsimii, în special în zona abdomenului.

9. Odihnește-te sufficient Dormi cel putin 7-8 ore pe noapte – în acest fel, organismul are timp să asimileze alimentele și să le prelucreze în mod corespunzător.

10. Relaxează-te Stresul și anxietatea cresc nivelul de insulină din organism și cresc senzația de poftă de dulciuri și de alimente grase. Deci, dacă simți că ești pe punctul de a exploda de nervi, ia un supliment de magneziu, înainte de a rupe ușa de la frigider.

Alimente minune pentru oase puternice!