POVESTE DE AMOR cu final tragic. Un bărbat a fost ucis de clopotarul satului, din cauza unei femei VIDEO

Clopotarul unui sat din Mehedinţi a ucis un alt bărbat din cauza unei femei. Agresorul a fost reţinut şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

06 mart. 2014, 07:44
POVESTE DE AMOR cu final tragic. Un bărbat a fost ucis de clopotarul satului, din cauza unei femei VIDEO

Un bărbat din satul mehedinţean Vrancea a fost reţinut de poliţie sub acuzaţia de omor, după ce a bătut un bărbat până l-a omorât. Mărul discordiei este o femeie, pe care cei doi o iubeau de mai multă vreme, scrie adevarul.ro.

Cei doi bărbaţi împreună cu femeia şi soţul acesteia au petrecut câteva ore la crâşma satului, unde au consumat băuturi alcoolice. După ce au ieşit din crâşmă cei doi bărbaţi s-au luat la bătaie. La un moment dat unul din ei s-a dezechilibrat şi a căzut, iar celălalt bărbat, clopotarul satului, l-a lovit cu picioarele pe adversarul său până când acesta a murit.

Citeşte şi CRIMĂ din cauza băuturii. Un vasluian şi-a înjunghiat fratele mai mic VIDEO

„În satul Vrancea, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu picioare şi posibil cu un corp contondent, în urma cărora a survenit decesul. Faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii, a fost pusă în mişcarea acţiunea penală. Urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi.

Miercuri au fost duşi la audieri, suspectul, femeia pentru care a ucis şi soţul acesteia. Trupul victimei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea între 10 şi 20 de ani pentru omor.

Citeşte şi Crimă pasională la o petrecere. Un homosexual şi-a ucis iubitul din gelozie şi nimeni nu a intervenit