Mesaj emoţionant al lui Mihai Neşu, pe Facebook: Are mare nevoie de sprijin

Mihai Neşu trece prin clipe grele după moartea mamei sale, dar nu a abandonat nicio clipă lupta pe care o duce pentru a-i ajuta pe copiii cu dizabilităţi şi boli cronice din România, prin intermediul fundaţiei care îi poartă numele.

25 iun. 2014, 08:39
Mesaj emoţionant al lui Mihai Neşu, pe Facebook: Are mare nevoie de sprijin

Până acum câţiva ani, Mihai Neşu era un fotbalist care uimea pe toată lumea cu determinarea lui de pe teren, care era uneori vecină cu lipsa totală a vreunui spirit de conservare. Neşu nu a umblat niciodată cu jumătăţi de măsură, iar asta a făcut ca, la un antrenament cu echipa FC Utrecht, la care era legitimat, să sufere o accidentare care i-a schimbat viaţa la 180 de grade. O fractură a coloanei în zona cervicală l-a ţintuit într-un scaun cu rotile şi de atunci viaţa lui a devenit un calvar. Totuşi, la fel ca în cariera de fotbalist, Neşu nu a renunţat la luptă şi a reuşit să facă progrese cât de mici.

Mihai Neşu, apariţie SURPRINZĂTOARE. Cum arată la trei ani de la accidentul care l-a lăsat PARALIZAT – FOTO

În plus, a înfiinţat o fundaţie care îi poartă numele şi care sprijină copiii cu dizabilităţi şi boli cronice din România prin implicarea în proiiecte şi acţiuni caritabile, în vederea îmbunătăţirii stării lor de sănătate. Pe lângă demersurile pentru dotarea cât mai multor centre de recuperare la standarde internaţionale, Fundaţia Mihai Neşu prezintă cazurile mai deosebite, în speranţa că aducerea lor în atenţia publicului larg va ajuta la obţinerea sprijinului de care este nevoie.

MIHAI NEŞU, tratat de medicul lui Michael Jackson. Doctorul a făcut un anunţ EXTRAORDINAR

Unul dintre aceste cazuri este cel al lui Stelian, un băieţel de aproape patru ani care speră ca într-o zi să poată avea o viaţă normală, iar Mihai Neşu a postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook a fundaţiei sale:

Vă rugăm să citiți povestea lui Stelian, un copil în vârstă de 3 ani și 7 luni care are mare nevoie de sprijinul nostru!

Partea frumoasă a poveștii a început în momentul în care medicii care au urmărit sarcina mamei lui Stelian considerau că aceasta ar trebui să aducă pe lume un copil sănătos. Fiind primul copil al familiei Cătănea, aceste vești i-au făcut pe viitorii tineri părinți să fie extrem de entuziasmați și nerăbdători să își cunoască fiul.

Din păcate, la naștere au apărut complicații, iar copilul a suferit leziuni neurologice grave, urmând a fi diagnosticat cu tetrapareză spastică, retard psihomotor sever și epilepsie.

Părinții lui Stelian au făcut eforturi considerabile pentru a strânge resursele financiare care să îi faciliteze copilului lor accesul la tratamentele potrivite.

Pentru a continua tratamentul, familia Cătănea speră că va reuși să se reîntoarcă cu băiețelul lor la Centrul ”Maria Beatrice” din Alba Iulia, pentru a-i oferi acestuia accesul la procedurile terapeutice necesare: kinetoterapie, mecanoterapie, hidroterapie, psiho-ergoterapie și masaj.

Pentru ca Stelian să beneficieze de această șansă, familia are nevoie de 1300 RON/lună și apelează la sprijin din partea oamenilor cu suflet și cu posibilitatea de a-i ajuta.

Donații în bani:
Titular: CĂTĂNEA DINU SIMONA
Cont: RO59RZBR0000060015267131
Sucursala: Raiffeisen Bank Topoloveni Argeș„.