Povestea cutremurătoare a unei tinere de 27 de ani: Când aveam 8 ani m-a dus în dormitor şi a abuzat de mine

O tânără din 27 de ani din Bucureşti are o poveste de viaţă cutremurătoare. Pe când avea doar 8 anişori, Oana a fost abuzată sexual de cel care trebuia să-i fie naş spiritual. Coşmarul a durat 4 ani, timp în care copila nu a avut curaj să spună nimănui ce i se întâmplă.

RomaniaTV.net
13 feb. 2015, 12:05
Povestea cutremurătoare a unei tinere de 27 de ani: Când aveam 8 ani m-a dus în dormitor şi a abuzat de mine

„Locuiam în acelaşi bloc cu naşul nostru de botez, naşul meu şi al surorii mele. Naşa nu putea avea copii şi ne iubea ca şi cum am fi fost ale ei. Dormeam des la ei şi rămâneam acolo şi mai multe zile la rând. Când aveam în jur de opt ani, eu şi sora mea eram acolo. Doar naşul meu era acasa. Naşa şi mama erau plecate împreună. Ţin minte doar că a venit la mine şi a început să îmi spună cât de frumoasă sunt, că arăt ca o femeie adevărată. O femeie extrem de frumoasă. Sora mea adormise. M-a dus în dormitor şi a abuzat de mine. S-a purtat extrem de frumos şi mi-a spus că mă iubeşte. Că sunt specială. Mi-a mai spus că ce se întâmplă între noi nu este greşit, ba din contră, este ceva frumos„, a povestit Oana, potrivit smartandhappychild.ro.

Timp de doi ani, fata a fost abuzată sexuală de cel care trebuia să-i fie părinte spiritual. Nu înţelegea ce se întâmplă. Ce putea înţelege o fetiţă de doar 8 ani? I-a spus că oamenii mari nu vor înţelege relaţia lor, aşa că trebuie să păstreze secret totul. Şi aşa a făcut. Timpul a trecut şi când împlinise 10 ani, copila începuse să realizeze că nu este chiar normal ceea ce se întâmplă. Într-o zi a refuzat să-i facă pe plac naşului şi atunci a fost forţată să întreţină relaţii sexuale. 

A urmat o perioadă cumplită pentru fetiţă. Îi era frică, ruşine, scârbă… voia să scape de acel monstru, dar nu ştia cum. Mama ei o întreba mereu ce se întâmplă cu ea, dar nu a putut spune nimic.

Ceva mai târziu, când avea în jur de 12 ani, după abuz, l-a ameninţat că va spune părinţilor ce se întâmplă. A lăsat-o în pace. După patru ani de coşmar, în primul an la liceu i-a spus mamei ce s-a întâmplat.

„I-am strigat cu furie când mă certa că nu sunt un copil bun şi că nu ştie ce se întâmplă cu mine, nu ştie de ce nu pot fi şi eu ca alte fetiţe. Şi i-am spus. O secundă a rămas în stare de şoc. Apoi a început să plângă. Mi-a pus multe întrebări şi i-am răspuns calmă. Câteva zile mai târziu naşii mei s-au mutat din bloc şi nu am mai auzit nicodată de ei”, a mărturisit fata maltratată.

Din păcate, mama fetei nu a avut curajul necesar pentru a depune plângere penală.

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR! Fetiţă de 12 ani, VIOLATĂ de tată şi de frate cu ştirea MAMEI