Viviana Sposub şi George Burcea mai sunt împreună? Ce imagine a postat vedeta pe Instagram

Viviana Sposub şi George Burcea s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit la Ferma, emisiune difuzată pe Pro TV. Deşi mulţi nu au crezut în relaţia lor, cei doi au demonstrat că sentimentele lor sunt reale şi ca drept dovadă, îşi trăiesc povestea de iubire şi după terminarea show-ului.

18 nov. 2020, 18:06
Viviana Sposub şi George Burcea mai sunt împreună? Ce imagine a postat vedeta pe Instagram
Viviana Sposub şi George Burcea formează un cuplu

Viviana Sposub şi George Burcea. Din cauza faptului că niciunul nu postează foarte des imagini cu ei împreună, recent, internauţii i-au cerut Vivianei să posteze o nouă fotografie în care apare alături de George Burcea.

Aceasta le-a făcut pe plac și a pus la story o imagine de pe canapea, în brațele iubitului ei, iar fanii au fost în extaz când au văzut că îşi trăiesc în continuare povestea de dragoste.

Citeşte şi: Viviana suferă după plecarea lui George Burcea de la Fermă: „Am dormit pe paie în amintirea lui”

Viviana Sposub şi George Burcea
Viviana Sposub şi George Burcea îşi trăiesc în continuare povestea de dragoste

George Burcea şi Viviana Sposub, despărţire în lacrimi la Ferma

George Burcea a ajuns de urgență la spital şi a fost eliminat de la Ferma. De când s-a accidentat în timpul duelului cu Paul Diaconescu, George Burcea se confruntă cu dureri insuportabile de spate, iar în timpul testimonialului acesta a răbufnit, spunând că nu mai suportă durerea: „Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!” Astfel, decizia a fost de a solicita o ambulanță pentru a-l duce pe George la un consult mai amănunțit.

Pentru că starea de sănătate a lui George Burcea nu-i mai permite să își desfășoare activitățile obișnuite în Fermă și pentru că Viviana a fost eliminată, dar ar putea continua concursul, Mihaela Rădulescu i-a pus să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă. După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, sărutări și confesiuni, George a ales ca pentru binele lui să meargă acasă și să-i cedeze locul Vivianei, lucru nemaiînâlnit până acum în Ferma.

Citeşte şi: Viviana Sposub, dezvăluiri despre relaţia cu George Burcea. Vedeta spune tot: „Acum este colegul meu de apartament”

Multe lacrimi au curs atunci când Viviana și-a făcut bagajul pentru a pleca din Fermă, dar cel mai greu moment a fost atunci când a trebuit să-i lase un mesaj lui George Burcea, care încă se afla la spital. Printre lacrimi, ea i-a transmis:

Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase. Nu regret nimic! Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită și mulțumesc mult!„.