Ioana Timofeciuc, reacţie şocantă după ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Florinel Coman

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, a reacționat după ce a fost acuzată că îi distruge cariera fotbalistului de la FCSB, prins recent la volan, cu viteză şi fără permis.

04 mart. 2021, 17:03
Ioana Timofeciuc, reacţie şocantă după ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Florinel Coman

Ioana Timofeciuc a reacționat după ce a fost acuzată că îi distruge cariera fotbalistului de la FCSB pe care Gigi Becali speră să încaseze 15 milioane de euro.

Ioana Timofeciuc, reacţie în scandalul legat de Florinel Coman

Florinel Coman nu a mai marcat de aproape patru luni, iar în urmă cu mai bine de o săptămână a fost prins conducând cu 165 kilometri la oră, deținând un permis de conducere internațional suspect. Ioana Timofeciuc a fost văzută drept principala vinovată pentru problemele pe care le are Florinel Coman.

Florinel Coman, chemat la audieri în scandalul permisului fals. Ce i-ar fi propus anchetatorii pentru a scăpa de puşcărie

„Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic atât de mare încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stă întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”, a scris Ioana Timofeciuc pe pagina sa de Instagram.

Cum arăta permisul auto al lui Florinel Coman. Fotbalistul conduce o mașină de LUX

Tânăra a decis să își steargă toate pozele de pe contul de Instagram, deoarece oamenii din fotbalul românesc s-au legat de imaginile sexy postate de aceasta și a adăugat următorul mesaj: „Spuneți că persoanele pot fi judecate după poze, ok, judecați-mă acum!”.