Vali Vijelie, martor la o execuție de tip mafiot! Scene şocante la un chef al interlopilor români din SUA

Vali Vijelie n-a vorbit niciodată despre un moment teribil din viaţa sa. Mai precis, acum mulţi ani, manelistul ar fi asistat la o execuție de tip mafiot, la un chef al interlopilor români din SUA!

29 dec. 2021, 08:17
Vali Vijelie, martor la o execuție de tip mafiot! Scene şocante la un chef al interlopilor români din SUA
Vali Vijelie

Vali Vijelie, martor la o execuție de tip mafiot! Scene şocante la un chef al interlopilor români din SUA. Totul s-ar fi petrecut în 2004, când manelistul ar fi fost chemat să cânte la o petrecere organizată de bandele de români din SUA.

Vali Vijelie, martor la o execuție de tip mafiot! Scene şocante la un chef al interlopilor români din SUA

Vali Vijelie ar fi fost angajat să cânte într-un restaurant din Las Vegas. La un moment dat, când petrecerea era în toi, între petrecăreți au apărut divergențe legate de dedicații!

INCREDIBIL! Vali Vijelie învârte milioanele din lăutărie, dar copiii sunt la munca de jos. Unul este instalator, iar cel mic o dezamăgire VIDEO

Conform unor martori oculari, din cauza băuturii, oamenii s-au luat la bătaie, iar unul dintre scandalagii i-ar fi tras o palmă unui armean care își însoțea iubita româncă. Armeanul, care era la rândul său un membru al lumii interlope, a ieșit din restaurant și a mers până la mașină, de unde a revenit înarmat cu un pistol, pe care l-a îndreptat spre capul celui care îl lovise. Speriată, iubita româncă i-a dat peste mână chiar în momentul în care a apăsat pe trăgaci, iar glonțul a lovit victima în picior, lucru nu i-a salvat, însă, viața! Glonțul i-a secționat artera femurală, iar bărbatul a murit în câteva minute! Toți cei prezenți în restaurant, între care s-ar fi aflat și Vali Vijelie, au fugit imediat, scrie SpyNews.

Vali Vijelie nu îşi serbează niciodată ziua de naştere. Motivul este dureros

Vali Vijelie, pe numele real Valentin Rusu (51 de ani), este unul dintre cei mai apreciaşi manelişti din România. Recent, şi-a cumpărat un bolid de un sfert de milion de euro, un model nou de Bentley, la fel ca cel al lui Gigi Becali.  Cântăreţul a fost surprins în trafic la volanul maşinii de 250.000 de euro.