Un câine care a supraviețuit atacurilor din Bucha și-a revăzut stăpânul întors acasă. Moment emoționant! – VIDEO

Revedere emoționantă între un câine din rasa Husky și stăpânul său. Mai multe sate din jurul Kievului au fost eliberate, iar numeroase familii au fost reunite.

05 apr. 2022, 12:08
Un câine care a supraviețuit atacurilor din Bucha și-a revăzut stăpânul întors acasă. Moment emoționant! – VIDEO

În imaginile apărute pe rețelele sociale, un câine Husky și-a revăzut stăpânul care s-a întors în satul său natal din Bucha. Patrupedul a reușit să supraviețuiască atacurilor lansate de ruși în Ucraina.

În clipul postat pe internet se observă cum câinele aleargă fericit în întâmpinarea stăpânului său întors în orașul devastat.

Bucha este orașul ucrainean unde cadavrele a sute de civili au fost găsite împrăștiate pe străzi după retragerea soladaţilor ruşi. Aproape 340 de cadavre au fost recuperate în urma masacrului din oraşul Bucha, din apropiere de Kiev, a anunțat cotidianul Ukrainska Pravda, citând un serviciu funerar.

Citește și Cruzime fără margini în Ucraina. O tânără de 26 de ani, ciuruită de armata rusă cu mitralierele. Femeia ducea mâncare animalelor din adăposturi!

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat trupele ruse de genocid şi crime de război după ce a vizitat Bucha. Ucraina a eliberat oraşul Bucha, situat în apropiere de Kiev, a anunţat primarul Anatoli Fedoruk. „La 31 martie, oraşul nostru a fost eliberat de orcii ruşi, de ocupanţii ruşi de către forţele noastre ucrainene”, a spus Fedoruk într-un filmuleţ postat în social media, în care el apare în faţa primăriei.

Imagini emoționante! A mers cu câinele în brațe 17 kilometri, după ce a fugit de bombardamentele din Kiev. ”Nu l-am putut abandona”

După ce au început bombardamentele în Ucraina, mulți civili s-au văzut nevoiți să-și părăsească locuințele și să lase totul în urmă. Și-au luat strictul necesar în bagaje și au pornit către alte țări în care să fie în siguranță și să poată începe o nouă viață. Mulți dintre ei au plecat cu tot cu animalele de companie.

Alisa, o femeie de 35 de ani din Kiev, a plecat din orașul în care s-a născut atunci când au început bombardamentele. A ales să se refugieze în Polonia, alături de familia ei.

Alisa nu a putut să-l lase în urmă pe câinele ei, Pulya, unul dintre cei mai importanți membri ai familiei. E ciobănesc german, are 12 ani și jumătate și e prea bătrân ca să meargă pe jos atât de mult. Alisa și-a cărat câinele în spate mai bine de 17 kilometri.

Femeia a fost nevoită să se despartă de soțul ei, care a rămas alături de ceilalți bărbați să se lupte cu rușii pentru a-și proteja țara.

„Sunt programator de computere şi lucrez pentru o companie germană. M-au ajutat să părăsesc Ucraina, pentru a ajunge în Polonia. Am plecat de la Kiev cu un Peugeot 307. Eram 9, eu, mama mea, sora mea, cei doi soţi ai noştri, patru copii şi doi câini mari, inclusiv un ciobanesc german în vârstă. Era imposibil să te deplasezi în interiorul maşinii. Am condus timp de 16 ore până într-un sat la aproximativ 140 km de Kiev”, a povestit femeia pentru The Guardian.