Monica Gabor a primit un inel de logodnă de la fiul lui Mr. Pink. Cum a reacționat vedeta când a văzut cadoul

Monica Gabor a împlinit zilele trecute 35 de ani, iar cu această ocazie a fost răsfățată de către toți apropiații săi.

12 ian. 2023, 17:41
Monica Gabor a primit un inel de logodnă de la fiul lui Mr. Pink. Cum a reacționat vedeta când a văzut cadoul

Monica Gabor și-a început ziua de naștere cu o supriză din partea surorii ei, Ramona. Aceasta a făcut un colaj cu fotografii cu cele trei surori pe care l-a postat pe rețelele de socializare, alături de un mesaj emoționant.

„Dragostea mea, sufletul meu, inima mea. Aduci atâta bucurie în familia noastră și sunt veșnic recunoscătoare că te am nu doar ca soră, ci ca și cea mai bună prietenă. Te iubesc foarte, foarte mult. Îmi este dor de tine cum nu-ți imaginezi. La mulți ani fericiți!”, a scris Ramona Gabor.

Citește și: Monica Gabor are o datorie imensă de plătit în România. Cum a reușit fosta doamnă de la Izvorani să ocolească executarea silită

Monica Gabor le-a arătat fanilor ei cadourile minunate pe care le-a primit de la cei dragi, printre care se află și un inel asemănător celor de logodnă. Acesta i-a fost dăruit chiar de Anthony, fiul lui Mr. Pink. Se pare că acesta ar putea costa mii de dolari.

„De la fiul meu”, a scris Monica. Se pare că relația dintre ea și fiul iubitului ei este una foarte bună.

Irinel Columbeanu, dat în judecată

Irinel Columbeanu nu stă la fel de bine ca fosta lui soție, Monica Gabor. Chiar dacă nu mai este proprietarul vilei de la Izvorani, acesta a fost dat în judecată de Enel și a pierdut procesul.

„Știam că procesul fusese mutat prin hotărârea Judecătoriei Buftea, de acolo la Judecătoria Sectorului 1, nu sunt la curent cu aspectul că s-ar fi și judecat deja. Sincer, de-abia așteptam să fi avut ocazia să întreb în fața instanței partea reclamantă pe ce documente s-or fi bazat ca să mă cheme în judecată.

Citește și: Irinel Columbeanu tună și fulgeră după ce pierdut procesul cu Enel: „Nu vreau să le plătesc nimic unor hoți!”

Câtă vreme locuința care reprezintă punctul de consum de la adresa: strada Jandarmeriei numărul 8, sat Izvorani, comuna Ciolpani, județul Ilfov, nu mai este demult locuită, deci nu mai are cine să consume, situația de notorietate publică de la incendiul total ce a avut loc acolo în ultimul weekend din 2020. 

Amplu relatat cu patos în toată presa și mai ales câtă vreme eu nu mai sunt demult proprietar acolo. Aspect despre care eu am informat partea reclamantă, solicitându-i în scris schimbarea contractului de furnizare energie electrică de pe numele meu”, a declarat Irinel Columbeanu.