Accident grav cu un BMW în centrul Bucureștiului. Un polițist și un pieton au fost la un pas de moarte

Un șofer a pierdut controlul direcției, a trecut razant pe lângă un polițist rutier aflat în intersecția Bulevardul Ion C. Brătianu cu strada Doamnei și a intrat pe trotuar unde era să calce un pieton care s-a ferit în ultima clipă.

19 ian. 2023, 08:34
Accident grav cu un BMW în centrul Bucureștiului. Un polițist și un pieton au fost la un pas de moarte

Accident grav în centrul Bucureștiului. Un polițist și un pieton au fost la un pas de moarte din cauza unui șofer de BMW.

Mașina BMW venea dinstre Universitate și înainte de intersecția Bulevardul Ion C. Brătianu cu strada Doamnei șoferul a pierdut controlul. Mașina a trecut cu viteză pe lângă un polițist care dirija traficul în intersecție, a lovit un scuar, apoi a intrat pe trotuar unde era să lovească un pieton și s-a oprit în zidul unui magazin.

Citește și: Verdict în cazul minerilor decedați în Gorj: medicii au stabilit cauza morții

Citește și: Noi detalii șocante despre crima din Bran. Bărbatul care i-a ucis pe Nicu și Alexandra ar fi avut un complice. Detalii de ultimă oră

Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Șoferul a fost verificat cu alcooltestul și drugtestul, dar nu a consumat nimic. Acesta a fost amendat cu suma de 1160 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.