Adevăratul motiv al despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta recunoaște că a fost părăsită: ”Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum”

Oana Roman a rupt tăcerea și a dezvăluit care este adevăratul motiv al despărțirii de Marius Elisei, după 10 ani de relație. Fiica lui Petre Roman a anunțat că fostul său partener de viață a părăsit căminul conjugal.

27 ian. 2023, 11:01
Adevăratul motiv al despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta recunoaște că a fost părăsită: ”Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum”

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv, după o relație tumultoasă care a durat mai bine de 10 ani și în urma căreia a rezultat o fetiță superbă.

Citește și Oana Roman a plecat de acasă. Decizie radicală a vedetei: „Am învățat să pun pauză”

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit recent, pe rețelele de socializare care este adevăratul motiv al despărțirii și a anunțat că nu mai locuiește de ceva timp cu Marius Elisei.

Acesta a părăsit căminul conjugal la scurt timp după ce au decis să mai acorde o șansă relației lor.

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Mai mult, vedeta a mărturisit că următoarea perioadă va fi una extrem de dificilă pentru ea, însă se simte eliberată de o povară care apăsa foarte greu pe umerii săi.

„Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

Citește și Oana Roman suferă enorm după despărțirea de Marius Elisei. Încă mai speră la o împăcare: „10 ani într-un minut”